Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Magicar 3000 ,zapojení centrálu?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Neo_n

#1 Příspěvek od Neo_n »

Ahoj, mám problém koupil jsem alarm Magicar 3000 a nemuzu v mym BMW E36 318i sedan, r.v.96 najít ty správný kabely na centrál, neví někdo jaký barvy by měli mít ? moc by mi to pomohlo díky.
JanK

#2 Příspěvek od JanK »

cau,mel ses me zeptat kdyz jsem byl u tebe pro to ovladani sibru... :D ,den predtim jsem to akorat zapojoval...ja z jednotky nemel vubec vyvedeny kabely na pripojeni alarmu,resp. ovladani centralu,ale byli tam jen tak uvazany dva kabely ato modrej a zelenej,byli tam jen tak prichyceny k plechu na uzel...jinak potrebujes,aby ti alarm daval plus,normalne tu jednotku centralu rozeber a zkousej jeden pin podruhym...vim ,neni to idealka,ale ja uz jinou moznost taky nemel,protoze mi to na nic nereagovalo,az jsem pak narazil na ty dva neobsazeny(resp nevyvedeny) piny...pak jsem si teprve vsimnul modryho a zelenyho kabelu,napichl je do jednotky centralu a bylo hotovo...pak jsem jeste resil doublelock,ten jsem vyresil tak ze rozdvojis ten kabel co ti zamyka a spojis ho jeste s pinem myslim 19(nebo 17),ale musis do cesty vlozit diodu v propustnem smeru.Dioda je tam pro to,abys vlastne nepropojil pin kterej zamyka a pin 19 natvrdo,cimz bys zmenil origo zapojeni jednotky centralu ,ta dioda propousti proud jen v jednom smeru
Neo_n

#3 Příspěvek od Neo_n »

Jo díky kouknu vyzkousim a uvidim a je ten double lock potrebnej ?(nebo spis k cemu je ?
jinak to tazny si zatim necham ju :)
JanK

#4 Příspěvek od JanK »

doublelock kdyz je aktivovanej,tak nejdou rukou vytahnout cudliky,takze treba kdyz ti nekdo rozbije okno aby si centralem otevrel kufr...ma smulu
Neo_n

#5 Příspěvek od Neo_n »

Cus hele nejak mi to nechce startovat na dalku asi tomu brani imobilizer jde nejak obejit?
JanK

#6 Příspěvek od JanK »

tyyyy voe vedel jsem to,ale ted jsem mimo..urcite to jde..popidim se..
JanK

#7 Příspěvek od JanK »

dam vedet az po vikendu
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Neo_n píše:Cus hele nejak mi to nechce startovat na dalku asi tomu brani imobilizer jde nejak obejit?

Musis dokoupit bypass modul a nechat v nem cip z klice k imobilizeru...
Odpovědět