Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
325TDS - začal klepat motor a kouří
-
jammal
-
jammal
Tak sem se na to včera podíval pořádně...černý kouř jen když přidám zprudka, ale normálně po pomalém přidání kdy se ozve to klepání je dým světlý a do modratupaccz píše:no pokud neubyva olej tak motor bude ok ale viš jak u tech td to klepaní dříve nebo později přijde kolik mas najeto???
-
miramax
- Klubové ID: 1422
- Kontaktovat uživatele:
rada je tahle: dokud to jede, odvez to do servisu a priprav se na bud generalku motoru, nebo na to, ze to budes prodavat na dily, kazdopadne, kdyz to dela tohle, nespravoval bych to na ulici, usetris spoustu casu a nervu v tom servise, nemluve o tom, ze tenhle motor proste sem tam potrebuje par dilu vymenit...
-
jammal
To jo, ale jde mi o to jestli to půjde spravit nebo jestli mám zrovna shánět druhý motor víš a co by třeba ten nový motor stálmiramax píše:rada je tahle: dokud to jede, odvez to do servisu a priprav se na bud generalku motoru, nebo na to, ze to budes prodavat na dily, kazdopadne, kdyz to dela tohle, nespravoval bych to na ulici, usetris spoustu casu a nervu v tom servise, nemluve o tom, ze tenhle motor proste sem tam potrebuje par dilu vymenit...
-
jammal
No najeto má dle tacho 180 tis, ale víš jak, to nemusí být pravda. Olej se měnil vždy pravidelně v servisu. Zajímavé je že to začalo dělat najednou...na volnoběh pohoda, ale jak se přidá začne to klepat a před tím to ani nekouřilo, až po tom co to začalo klepat. Mám strach aby to třeba nebyla klikatupaccz píše:no dívej zajeď kmechanikovi a on ti zijsti co je špatne onoto klidně muže být jen turbo no jen:-D hlavně kontroluj olej určite to bude ubývat a mechanik ti řekne jestli turbo nebo motor ale nenapsal si pořak kolik to má najeto no a další věc jak často jsi měnil olej?
-
bmwfil
- Klubové ID: 687
No to klepání může být i špatným předvstřikem...jammal píše:No najeto má dle tacho 180 tis, ale víš jak, to nemusí být pravda. Olej se měnil vždy pravidelně v servisu. Zajímavé je že to začalo dělat najednou...na volnoběh pohoda, ale jak se přidá začne to klepat a před tím to ani nekouřilo, až po tom co to začalo klepat. Mám strach aby to třeba nebyla klikatupaccz píše:no dívej zajeď kmechanikovi a on ti zijsti co je špatne onoto klidně muže být jen turbo no jen:-D hlavně kontroluj olej určite to bude ubývat a mechanik ti řekne jestli turbo nebo motor ale nenapsal si pořak kolik to má najeto no a další věc jak často jsi měnil olej?
-
tupaccz
- Klubové ID: 1973
180000 to je akorat tak na vyměnu toho turba vis jak jak odejde naš modro černy dym s vyfuku a melo by to papat i ten olej klepání budíž i to je mozne tuba proste jedou a pak zničeho nic třeba odejde těsnění a je to hotove prověř to turbo na BMW JE 18000km fakt maloznamy ma skoro 500000km a ješte mu to jede
-
fafejta