Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Plave zadek (jako kdyby se natáčela zadni naprava)
Procital jsem prispevky s plavanim, většina lidi tady resila ze auto plave při jizde v kolejich a bylo to hornim ulozenim předních tlumicu.
Mne auto plave, když jedu po rovine a zatočím volantem ne jednu a druhou stranu, tak se to chova jako by me chtel zadek předjet, jak kdyby se natáčela zadni naprava, a do zatáček je auto pretacivy.
Zatím jsem vymenil tlumice(byly spatny), pruziny(jedna zdani praskla), tycky stabilizatoru v predu i v zadu(vykloktany), a predni silentbloky na zadnim rameni ty co drzej rameno v kastli (ten se zdal ok, ale uz me nic nenapadalo) a stále plave a stále plave. Byl jsem s tim na STK na tech vybracich a vse se zdalo byt ok. Co s tim dal?
Nemuze byt i tohle plavani zpusobeno hornim ulozenim předních tlumicu. Automechanik co menil tlumice rikal ze to bylo Ok, ale třeba to nepoznal. A co to zadni ulozeni tlumicu to lozisko, nemuze to delat to. Prosim poradte něco, co s tim, zatím do toho jen sypu peníze a vysledek nula. Dik.
Mne auto plave, když jedu po rovine a zatočím volantem ne jednu a druhou stranu, tak se to chova jako by me chtel zadek předjet, jak kdyby se natáčela zadni naprava, a do zatáček je auto pretacivy.
Zatím jsem vymenil tlumice(byly spatny), pruziny(jedna zdani praskla), tycky stabilizatoru v predu i v zadu(vykloktany), a predni silentbloky na zadnim rameni ty co drzej rameno v kastli (ten se zdal ok, ale uz me nic nenapadalo) a stále plave a stále plave. Byl jsem s tim na STK na tech vybracich a vse se zdalo byt ok. Co s tim dal?
Nemuze byt i tohle plavani zpusobeno hornim ulozenim předních tlumicu. Automechanik co menil tlumice rikal ze to bylo Ok, ale třeba to nepoznal. A co to zadni ulozeni tlumicu to lozisko, nemuze to delat to. Prosim poradte něco, co s tim, zatím do toho jen sypu peníze a vysledek nula. Dik.
-
- Klubové ID: 1355
- Kontaktovat uživatele:
A co třeba zkusit jiné pneu?alla píše:Procital jsem prispevky s plavanim, většina lidi tady resila ze auto plave při jizde v kolejich a bylo to hornim ulozenim předních tlumicu.
-
Geometrii zatim nemam protoze mam pravy predni kolo po tom snizeni hodne do A, mnohem vic nez levy a asi budu muset vymenit cep napravy, protoze nejde nastavit geometrii odklon kola na predni naprave. Tim A to ale taky neni protoze pred vymenou podvozku, kdy kolo nebylo do A nebo jsem si toho aspon nevsiml to taky plavalo. Takze myslis oprava kola a pak geometrii. Kdyz to bude delat porad tak jsem zas vyhodil 1000 navic za geometrii, ale asi se neda nic jinyho delat.
Na silentbolky na zadni naprave jsem koukal a zdaji se byt dobry. Dobry byly i ty na ramenu, ale docetl jsem se tu ze to plavani byva taky tim, tak jsem je vymenil.
Na silentbolky na zadni naprave jsem koukal a zdaji se byt dobry. Dobry byly i ty na ramenu, ale docetl jsem se tu ze to plavani byva taky tim, tak jsem je vymenil.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 1772
- Kontaktovat uživatele:
Kluci tak opet nejakej problemek.Dnes jsem jel z Budejc a z niceho nic na nerovnostech jsem bylo slyset nejaky klepani.Myslel jsem ze je to vyfuk, ale ten je v pohode. Auto jsem mel plne nalozeny a kdyz jsem projel ostrou pravou, tak kolo zaclo drhnout. Jedna se o levy kolo.
Jo a volant se mi mirne natocil k prave strane. A na prechodech se mi zadek vzdy rozvlnil.(mokre prechody,jelikoz celou dobu tady chcije)
Predpokladam ze bude nejaky silac v haji zelenem

Jo a volant se mi mirne natocil k prave strane. A na prechodech se mi zadek vzdy rozvlnil.(mokre prechody,jelikoz celou dobu tady chcije)

Predpokladam ze bude nejaky silac v haji zelenem