Jinak ten viz foto tj velky ze? Jaka by byla asi odhadem jeho cena s tim ze jedno tlacitoko zlobi? Mam moznost se ho pokusit od dotycneho zakoupit...

CZAirwolf píše:Zde najdes popis vsech typu BC http://e36.wz.cz/ strana 64+.
Upgrade je slozity, pokud nemas uz checkcontrol- natahat vsechny draty (hledat temata, najdes). Na fotu je velky, zalezi na tom, co znamena, ze tlacitko zlobi, za kolik ho nabizi ? Me by se taky hodil
jarda píše:kennik a co všechno Ti to teď ukazuje?
Dan td píše:Budu to teď dávat kámošovi do auta, taky místo analog. hodin. Pokud nebudeš zapojovat gong, páčku, relé k code a bude to bez checku, je to 17 drátů - větší třetina do budíků, druhá do svorkovnice u nohou řidiče, zbytek k pedálu brzd + nějakej drátek kolem.
Takhle to mám zatím teoreticky nastudovanéPodle mě to taková věda není, stačí multimetr, schéma a trpělivost.
Kupoval ho taky z toho eBay, jedinej problémek je, že barvy drátů na konektorech co přišly s BC vůbec neseděj se schématem, musel jsem to přepinovat - nevím, jestli s tím někdo něco dělal nebo to má us verze jinak.
PepaPepino píše:viac menej som pouzival schemu na e36.. tam si vyhladas BC a ides..
dost mi ale pomohol kamarat.. hlavne s rozoberanim a hladanim konkretnych veci... aj ked to mas v scheme aj s popisom a obrazkami co kde je..
dost sem nad tim přemejšlel,že bych ho do auta taky frknul,ale to zapojeni bude asi nejhorši.
no schema,kde ho ale splašim?? kdyby si nahodou měl schema a 36,jaky koliv,tak bych ho bral. ja nemam ani schema pojistekvšecko musim hledat