no ja jen jestli nemam pocitat s prekvapkem a radsi to horni ulozeni koupit treba taky... ja vim ze to je blbej dotaz ale auto to je moje prvni a radsi se zeptam... preci jen nejsem servismanmiramax píše:tak v tomhle pripade budou v riti asi tlumicebeann píše:taky si prihreju polovcicku... takze kdyz mam spatny tlumice na predku (jakoze to je jak houpacka kdyz zkusim houpat rukou) a ozivaji se na nerovnostech rany tak to horni ulozeni bude asi v riti, ze?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Asi tlumič
-
beann
- Klubové ID: 1625
Odhrnout nestačí, nedostaneš se k uchycení tlumiče. Pod tapecem je ještě jakýsi pogumovaný prezervativ, který je na blatníku, pod tím je uchycení tlumiče. Musíš to vytáhnout celé ven a pozor, pod zadním sedadlem je stěna na které je to přišroubované plastovými příchytkami. Než jsem zjistil, že nejsou jen nacvaknuté, jednu jsem urval.
Ale pak už to šlo. No a až milé tlumiče vyměníš, vše zadělat zpět. Trochu voser.
A pro boží tělo, nezapomeň si podložit rameno nápravy, než vymontuješ tlumič. Jinak ti to spadne dolu a prý se může při tom poje... poloosa.
A pro boží tělo, nezapomeň si podložit rameno nápravy, než vymontuješ tlumič. Jinak ti to spadne dolu a prý se může při tom poje... poloosa.
Kua, mě asi j*bne! Tlumiče vyměněné, a už je to tu zase. Vlezl jsem pod auto, našel uvolněný hliníkový kryt který odstíňuje výfuk. Upevnil jsem ho. Občas, když vjedu do díry, klepne to zase. Já se asi poseru.
Dělá to jen při přejezdu nerovnosti, anebo díry, ale jen někdy. Při přidání plynu anebo brždění nic. Kufr jsem prolezl, jestli tam neklepe hever anebo nářadí, nic. Mě vomejou, nemá někdo žhavý tip?