Zdravíčko...mam problémek. Když je motor studenej tak po nastartování vyjedou otáčky cca na 3000, kde chvilku drže, a pak pomalu spadnou na volnoběh. Nevíte čím by to mohlo bejt?
Předem děkuji za každou radu...
Tak tohleto mi dělá taky nevěnoval jsem tomu pozornost protože jsem myslel že je to sytič a dělá to jen když je teplota kolem 3st a méně... Měl jsem za to že je to tak v pořádku... Takže pokud né v čem je problém a jak ho řešit?
Mně tohleto dělal snímač natočení škrtící klapky. Při každym nastartování to vylítnulo ke 3 tis.ot/min a pak spadlo, pak to ale začalo zlobit ještě víc a sice, že se mi zvyšoval a zvyšoval volnoběh.
Richardos píše:Mně tohleto dělal snímač natočení škrtící klapky. Při každym nastartování to vylítnulo ke 3 tis.ot/min a pak spadlo, pak to ale začalo zlobit ještě víc a sice, že se mi zvyšoval a zvyšoval volnoběh.
hele mě to krom toho vylítnutí otáček dělá že někdy sem tam otacky zakolisaji v rozmezí 1mm nahoru dolů... Vše mám jinak OK myslíš že by to mohlo být ono?? A kdyz si ho vemynil vse OK?
Já mam zase problém, že když mam studenej motor tak se mi auto dusí a má hrozně nízký otáčky, ale když se trochu ohřeje tak je to v pohodě. Nevíte někdo co s tim? Ja si myslim že to bude asi naka závada na tom sytiči ale ještě sem se nedozvěděl jestli to vubec ten sytič má. Mam M42. Dík
bobosnow píše:Já mam zase problém, že když mam studenej motor tak se mi auto dusí a má hrozně nízký otáčky, ale když se trochu ohřeje tak je to v pohodě. Nevíte někdo co s tim? Ja si myslim že to bude asi naka závada na tom sytiči ale ještě sem se nedozvěděl jestli to vubec ten sytič má. Mam M42. Dík
u tebe bych spis rekl ze to bude cidlo teploty chladici kapaliny,sou tam vetsinou 2,jedno jde do ridici jednotky a druhy na palubni teplomer,zkus ty cidla prohodit a jesi ti na palubaku budou litat rucicka teploty tak mas ko cidlo ,jinak navod na vymenu toho cidla mam doma od jednoho clena
Richardos píše:Mně tohleto dělal snímač natočení škrtící klapky. Při každym nastartování to vylítnulo ke 3 tis.ot/min a pak spadlo, pak to ale začalo zlobit ještě víc a sice, že se mi zvyšoval a zvyšoval volnoběh.
Mě to právě při každém nastartování nedělá...je to nepravidelně bez ohledu na teplotu. Ráno jsem přišel k zmrzlímu autu a vše v poho, odpoledne se to projevilo a druhej den přesně naopak...
A teď babo raď...