Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Brzdy na BMW 320d E46
- Killca
- Klubové ID: 1648
http://www.autokelly.cz
Katalog
--BMW
----3 (E46) [02/98-02/05]
------320 d (1995ccm/110kW/150HP) [09/01-02/05]
--------Brzdový systém
----------brzdové kotouce/bubny
------------prední náprava [12]
a kotouce ATE, podle me nejlepsi a prumer mas stejny, ale musis shlednout jestli jde o nemecke kotouce nebo polske, polske nejsou kvalitni, ale kdyz tam budes mit nemeckou kartu tak je to ok

Katalog
--BMW
----3 (E46) [02/98-02/05]
------320 d (1995ccm/110kW/150HP) [09/01-02/05]
--------Brzdový systém
----------brzdové kotouce/bubny
------------prední náprava [12]
a kotouce ATE, podle me nejlepsi a prumer mas stejny, ale musis shlednout jestli jde o nemecke kotouce nebo polske, polske nejsou kvalitni, ale kdyz tam budes mit nemeckou kartu tak je to ok
vlevo je matal  a vpravo Killca
 a vpravo Killca 

a vpravo Killca
 a vpravo Killca 
- Killca
jestli mysis rozdil mezi nemeckyma a polskyma, tak ty polsky se casto kroutej, ty nemecky necetronix píše:a bude zásadní rozdíl mezi těma "koupitelnýma" a těma "nekoupitelnýma"?
a jestli mysis jinej rozdil, jako jestli koupit ate nebo jiny, tak nevim, ale ATE je kvalita za dobry penize a jsou hrozne hezky kdyz mas velky kola s dobrou viditelnosti dovnitr

a vpravo Killca 

a vpravo Killca
 a vpravo Killca 
- Killca
chechecetronix píše:myslel jsem ty za hmm teď nevík kolik ale do pěti litrů a těma za 85k..
 tak v tom asi bude rozdil za tu cenu, mysim ale ze to za 85 je snad celej brzdici system
 tak v tom asi bude rozdil za tu cenu, mysim ale ze to za 85 je snad celej brzdici system  ale nevim, do tech peti litru ale na nase auta ty brzdy plne staci, kdyz budes mit M5 tak je to neco jinyho
 ale nevim, do tech peti litru ale na nase auta ty brzdy plne staci, kdyz budes mit M5 tak je to neco jinyho 
jinak

a vpravo Killca 

a vpravo Killca
 a vpravo Killca 
- Killca
no rozdil 1,5cm na prumer no, jinak dle myho stejny, jsou ty nemecky ATE a cena 1600+- je za jeden samozrejmecetronix píše:mně se zdá, že to chtěj za jeden kotoučale teď maj nepřístupný stránky, tak možná kecám..
ty máš podobný brzdy? nebo je velký rozdíl mezi tvýma a mýma zatím hypotetickýma?

a vpravo Killca 

a vpravo Killca
 a vpravo Killca 
- 
				3nge
- Kontaktovat uživatele:
tak ja mam ty levnejsi bremba ( i tak jsou drazsi nez ate powerdisc) a troufnu si tvrdit , ze jsou lepsi nez ATE (zalezi ovsem dost na kombinaci kotouc a desticka) a najeto mam na nich pres 40. tis a sjizdim druhou sadu desticek (textar). Kolik mas najeto na tech ATE , ze si myslis , ze vydrzej vic ?Killca píše:jo jo, jako, ne ze bych vedel hodne, vim jen o tech svych ze mi byly doporuceny, ze ATE sou gut o brembech moc nevim, ale vim ze pokud bremba tak jedine drazsi, ty levnejsi vydrzej malo
Ja bych spis doporucil pohledat tady na foru , dostkrat se to tu resilo. Brembama ale urcite nic nezkazis - dal bych je na stejnou uroven s origo kotoucema.
no jo, ale to si rovnou můžu nechat origo.. sháním lepší, ale přitom chci nasadit 16-ky kola.. nějak jsem se rozmlsal v otcově 330d E92 a teď se mi zdá, že mi to nebrzdí.. ano vím, že tam má dvakrát větší brzdy3nge píše:Brembama ale urcite nic nezkazis - dal bych je na stejnou uroven s origo kotoucema.

- 
				3nge
- Kontaktovat uživatele:
To mas pravdu , ale jestli myslis , ze si tema ATEckama pomuzes proti origo , tak budes zklamanej (pokud zustanes u stejnyho rozmeru).cetronix píše:no jo, ale to si rovnou můžu nechat origo.. sháním lepší, ale přitom chci nasadit 16-ky kola.. nějak jsem se rozmlsal v otcově 330d E92 a teď se mi zdá, že mi to nebrzdí.. ano vím, že tam má dvakrát větší brzdy3nge píše:Brembama ale urcite nic nezkazis - dal bych je na stejnou uroven s origo kotoucema.