Zajímalo by mě, jestli existuje nějaká varianta, pokud bych chtěl lepší brzdy než jsou ty sériové, ale s tím, že bych na ně pořád nasadil šestnáctky kola.. Pokud někdo o něčem víte byl bych moc vděčný
Katalog
--BMW
----3 (E46) [02/98-02/05]
------320 d (1995ccm/110kW/150HP) [09/01-02/05]
--------Brzdový systém
----------brzdové kotouce/bubny
------------prední náprava [12]
a kotouce ATE, podle me nejlepsi a prumer mas stejny, ale musis shlednout jestli jde o nemecke kotouce nebo polske, polske nejsou kvalitni, ale kdyz tam budes mit nemeckou kartu tak je to ok
už jsem se tam dostal.. u těch ATE je docela velký cenový rozdíl asi vím, které budou lepší, ale neví někdo jak jsou na tom ty základní? popř jestli jsou to ty polské?
cetronix píše:a bude zásadní rozdíl mezi těma "koupitelnýma" a těma "nekoupitelnýma"?
jestli mysis rozdil mezi nemeckyma a polskyma, tak ty polsky se casto kroutej, ty nemecky ne
a jestli mysis jinej rozdil, jako jestli koupit ate nebo jiny, tak nevim, ale ATE je kvalita za dobry penize a jsou hrozne hezky kdyz mas velky kola s dobrou viditelnosti dovnitr
cetronix píše:myslel jsem ty za hmm teď nevík kolik ale do pěti litrů a těma za 85k..
cheche tak v tom asi bude rozdil za tu cenu, mysim ale ze to za 85 je snad celej brzdici system ale nevim, do tech peti litru ale na nase auta ty brzdy plne staci, kdyz budes mit M5 tak je to neco jinyho
mně se zdá, že to chtěj za jeden kotouč ale teď maj nepřístupný stránky, tak možná kecám..
ty máš podobný brzdy? nebo je velký rozdíl mezi tvýma a mýma zatím hypotetickýma?
cetronix píše:mně se zdá, že to chtěj za jeden kotouč ale teď maj nepřístupný stránky, tak možná kecám.. ty máš podobný brzdy? nebo je velký rozdíl mezi tvýma a mýma zatím hypotetickýma?
no rozdil 1,5cm na prumer no, jinak dle myho stejny, jsou ty nemecky ATE a cena 1600+- je za jeden samozrejme
jo jo, jako, ne ze bych vedel hodne, vim jen o tech svych ze mi byly doporuceny, ze ATE sou gut o brembech moc nevim, ale vim ze pokud bremba tak jedine drazsi, ty levnejsi vydrzej malo
takže jít radši do ATE.. oka btw. teď jsem koukal na jejich stránky a fakto jsou tam za skoro 90000/1ks ale to se mě netýká, protože pokud bych měl koupit čtyři, tak za ně mám mé auto i třílitrem dobrá tedy pouvažuju o ATE. Díky za radu!
Killca píše:jo jo, jako, ne ze bych vedel hodne, vim jen o tech svych ze mi byly doporuceny, ze ATE sou gut o brembech moc nevim, ale vim ze pokud bremba tak jedine drazsi, ty levnejsi vydrzej malo
tak ja mam ty levnejsi bremba ( i tak jsou drazsi nez ate powerdisc) a troufnu si tvrdit , ze jsou lepsi nez ATE (zalezi ovsem dost na kombinaci kotouc a desticka) a najeto mam na nich pres 40. tis a sjizdim druhou sadu desticek (textar). Kolik mas najeto na tech ATE , ze si myslis , ze vydrzej vic ?
Ja bych spis doporucil pohledat tady na foru , dostkrat se to tu resilo. Brembama ale urcite nic nezkazis - dal bych je na stejnou uroven s origo kotoucema.
3nge píše:Brembama ale urcite nic nezkazis - dal bych je na stejnou uroven s origo kotoucema.
no jo, ale to si rovnou můžu nechat origo.. sháním lepší, ale přitom chci nasadit 16-ky kola.. nějak jsem se rozmlsal v otcově 330d E92 a teď se mi zdá, že mi to nebrzdí.. ano vím, že tam má dvakrát větší brzdy
3nge píše:Brembama ale urcite nic nezkazis - dal bych je na stejnou uroven s origo kotoucema.
no jo, ale to si rovnou můžu nechat origo.. sháním lepší, ale přitom chci nasadit 16-ky kola.. nějak jsem se rozmlsal v otcově 330d E92 a teď se mi zdá, že mi to nebrzdí.. ano vím, že tam má dvakrát větší brzdy
To mas pravdu , ale jestli myslis , ze si tema ATEckama pomuzes proti origo , tak budes zklamanej (pokud zustanes u stejnyho rozmeru).