http://www.abrahamsmotorsport.com/images/mtech2.jpg
Všiml jsem si, že jeden kolega shání ten samý a on též zjevně neví, jak to s těma tisíhranama je...jde mi ale o to, že sem tady na fóru nikde nenašel jendoznačnej názor na to, co jak a kam bude pasovat...obecně prej platí, že volant bez airbagu za jinej volant bez airbagu lze prohodit bez problému, ovšem jak se mění airbagovej za bezairbagovej, nastává problém. Jenže jsem viděl hafo E36tek, které měly původně airbag a byl vyměněn volant za volant bezairbagový...jeden uživatel zde měl dokonce v E36tce volant z nové jedničky...problémy jsou v kroužkách na airbag, kroužky na vyhazování bliken....někdo tvrdí že mi tam půjde, jiní zas tvrdí že problém bude max v kroužku a že i to jde vyřešit a jiní tvrdí, že ho ani nedostanu do tisícihranu
Takže abych to nějak ztmelil, existuje nějakej přehled, z kterého jasně bude plynout, který volant do svého auta dám a který ne? Popřípadě může mi to někdo objasnit?
Např. v ETK mám u svého auta x druhů volantů, mimojiné i ten výše, který sháním, ovšem nevím, jak moc je to směrodatné a nechci kupovat volant, kterej tam pak nedostanu, v lepším případě se mi nebudou vracet blikny...