Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jak je to stěma čidlama?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
bobo18

#1 Příspěvek od bobo18 »

Vyměnil sem lambdu, kolísání se zlepšilo, ale furt to není ono. Tak sem zkusil přehodit káble u těch teplotních čidel. Když sem po přehození poprvé nastartoval tak byly otáčky furt kolem 3tis. Teplotu ukazovalo dobře bez žádných výkyvů. Tak sem to nechal ohřát a furt to stejný.Pak sem to nechal schladnout nastartuju znova otáčky dobrý, zařadím a chcípne. Nastartuju znova trošku přidám chcípne a furt dokola jako by se to vždycky zadusilo. Tak sem je dal zpátky jak byly otačky mám tak 7kil na volnoběh at studený či teplý. No a když při jízdě vyřadím tak občas otáčky lítaj 1500-500. sou teda špatný čidla nebo ne? Motor 1.8 is M42
los-puntos

#2 Příspěvek od los-puntos »

Tohle mi moje byvaly iSo delalo taky ale jen kdyz bylo studeny a jen chvili tak jsem to neresil..
Brody
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Brody »

to mi delalo taky u ty mi 316ky.Jen za studena,ale jen asi necely dva tydny po tom co sem si auto privez!Ted uz je to tedy necely rok v pohode!
Koto

#4 Příspěvek od Koto »

Tohle mi dělá za studena taky, teplý už skoro ne, takže zatim to toleruju. Vsázim na volnoběžnej ventil, je zašpiněnej a ty usazeniny jsou za studena taky ztuhlý a tím regulace ventilu neni plynulá a otáčky lítaj. Za tepla i usazeniny změknou a regulace je plynulejší tak už to tolik nelítá. Až to vyčistim tak uvidim jestli to je opravdu tak :twisted:
bobo18

#5 Příspěvek od bobo18 »

Byl sem na diagnostice a ta ukázala pouze špatnou lambu ta je vyměněná. Vol. ventil je OK. Mě právě zajímalo jestli se takhle projevuje špatný teplotní čidlo
Janda

#6 Příspěvek od Janda »

Zdarec, prosimtě jsem asi úplně blbej...kde najdu ty čidla teploty???Myslel jsem si, že o autech něco vim, ale fakt jsem nenašel ani jedno :oops:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od patras Čestný člen »

bobo18 píše:Byl sem na diagnostice a ta ukázala pouze špatnou lambu ta je vyměněná. Vol. ventil je OK. Mě právě zajímalo jestli se takhle projevuje špatný teplotní čidlo

muze bejt ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Odpovědět