Vyměnil sem lambdu, kolísání se zlepšilo, ale furt to není ono. Tak sem zkusil přehodit káble u těch teplotních čidel. Když sem po přehození poprvé nastartoval tak byly otáčky furt kolem 3tis. Teplotu ukazovalo dobře bez žádných výkyvů. Tak sem to nechal ohřát a furt to stejný.Pak sem to nechal schladnout nastartuju znova otáčky dobrý, zařadím a chcípne. Nastartuju znova trošku přidám chcípne a furt dokola jako by se to vždycky zadusilo. Tak sem je dal zpátky jak byly otačky mám tak 7kil na volnoběh at studený či teplý. No a když při jízdě vyřadím tak občas otáčky lítaj 1500-500. sou teda špatný čidla nebo ne? Motor 1.8 is M42
Tohle mi dělá za studena taky, teplý už skoro ne, takže zatim to toleruju. Vsázim na volnoběžnej ventil, je zašpiněnej a ty usazeniny jsou za studena taky ztuhlý a tím regulace ventilu neni plynulá a otáčky lítaj. Za tepla i usazeniny změknou a regulace je plynulejší tak už to tolik nelítá. Až to vyčistim tak uvidim jestli to je opravdu tak
Byl sem na diagnostice a ta ukázala pouze špatnou lambu ta je vyměněná. Vol. ventil je OK. Mě právě zajímalo jestli se takhle projevuje špatný teplotní čidlo
bobo18 píše:Byl sem na diagnostice a ta ukázala pouze špatnou lambu ta je vyměněná. Vol. ventil je OK. Mě právě zajímalo jestli se takhle projevuje špatný teplotní čidlo
muze bejt ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET