Zdrawim všechny. Měl bych takovej asi hloupej dotaz,ale nevíte někdo přesně jestli půjdou tyto boční blinkry na E36 r.v. 95?Právě že mám klasický s tim šroubkem a tyto jsou hezčí,tak jen jestli někdo už to nemáte vyzkoušené,jestli jo či ne...díky http://tuning.autodoplnky.cz/lampy-auto ... psendtip=1
Ona není větší že by propadl, ale je velká ve smyslu že se nemá ten vnitřek o co opřít, tudíž to není za co chytit. Takže to jedině nějak upravit, jako všechno jde, když se chce.
Hmmm,taky to zrovna resim...Na diru kaslu pac stejne nevim jestli je vetsi na dylku nebo na sirku,to bych kdyztak nak poresil treby roztahnutim ty packy nebo jinak to je jesdno,spis me ale zajima jestli kdyz tam dam ten malej tak jestli skova tu douru po sroubku nebo jako po ty vlozce co tam je?
mam taky dotaz k blinkrum at nemusim zaklad novej topic.. Kdyz mam auto bez boznich blinkru muzu je bez vetsich zasahu pripojit?nebo musi byt i jiny rele?
Áha, mám taky tyhle malý oranžový (Model´97) a chci dát bílé. Kua díky tomuhle příspěvku jsem zjistil, že blinkříčky byly taky facelift.. už už jsem objednával ty kosodélníky.. a ty sou vetší, potažmo ty novší jsou užší. Zkusím je změřit.. šuplerou.