Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Jak meri bord spotrebu u e36?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
HAMANN
Klubové ID: 1188

#1 Příspěvek od HAMANN »

Chci se zeptat jestli bord v e36 pozna treba spatnou lambdu a ukaze na display treba o litr dva vyssi spotrebu?
Spajky
Klubové ID: 1147
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Spajky »

bmw326 píše:Chci se zeptat jestli bord v e36 pozna treba spatnou lambdu a ukaze na display treba o litr dva vyssi spotrebu?

Samozřejmě, pokud máš check, tak ti to snad i ukáže přímo číslo chyby
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

bmw326 píše:Chci se zeptat jestli bord v e36 pozna treba spatnou lambdu a ukaze na display treba o litr dva vyssi spotrebu?
Pokud vím, tak board počítá spotřebu podle počtu a doby vstřikování, takže by se špatná lambda projevit měla. Číslo chyby ale podle mě zjistíš jen na diagnostice, pokud ji to vůbec najde.
Dan td
Klubové ID: 590

#4 Příspěvek od Dan td »

Fx píše:
Pokud vím, tak board počítá spotřebu podle počtu a doby vstřikování, takže by se špatná lambda projevit měla. Číslo chyby ale podle mě zjistíš jen na diagnostice, pokud ji to vůbec najde.
Lambdu ( chybu ) najde diagostika určitě, pokud je vadná.
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
snuky
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od snuky »

mel bych dotaz ,mam velky BC pokud zmacknu tlacitko check zapne se na displeji se ukaze pouze prazdny zadek se sipkami na konci a bord se vypne je to normalni nebo je tam naka chyba ,jinak vsechno meri v poradku jak spotreba tak rychlost jen tohle mi prijde divny
wacc
Klubové ID: 1576

#6 Příspěvek od wacc »

snuky píše:mel bych dotaz ,mam velky BC pokud zmacknu tlacitko check zapne se na displeji se ukaze pouze prazdny zadek se sipkami na konci a bord se vypne je to normalni nebo je tam naka chyba ,jinak vsechno meri v poradku jak spotreba tak rychlost jen tohle mi prijde divny
Mas sice OBC, coz ale neznamena, ze musis mit i check control, jak je tomu zrejme i v tvem pripade. Uz se to tu resilo a delalo to vice lidem vcetne me. Jednoduse nemas vybavu CheckControl.
snuky
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od snuky »

tak to bude zrejme ten problem ,je to tedy plne funkcni BC ,nevedel sem jesi treba neni nejak poskozeny nebo pripadne neni chyba v kabelazi nebo cidlech ..
wacc píše:
snuky píše:mel bych dotaz ,mam velky BC pokud zmacknu tlacitko check zapne se na displeji se ukaze pouze prazdny zadek se sipkami na konci a bord se vypne je to normalni nebo je tam naka chyba ,jinak vsechno meri v poradku jak spotreba tak rychlost jen tohle mi prijde divny
Mas sice OBC, coz ale neznamena, ze musis mit i check control, jak je tomu zrejme i v tvem pripade. Uz se to tu resilo a delalo to vice lidem vcetne me. Jednoduse nemas vybavu CheckControl.
Odpovědět