Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jak meri bord spotrebu u e36?
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
Pokud vím, tak board počítá spotřebu podle počtu a doby vstřikování, takže by se špatná lambda projevit měla. Číslo chyby ale podle mě zjistíš jen na diagnostice, pokud ji to vůbec najde.bmw326 píše:Chci se zeptat jestli bord v e36 pozna treba spatnou lambdu a ukaze na display treba o litr dva vyssi spotrebu?
Lambdu ( chybu ) najde diagostika určitě, pokud je vadná.Fx píše:Pokud vím, tak board počítá spotřebu podle počtu a doby vstřikování, takže by se špatná lambda projevit měla. Číslo chyby ale podle mě zjistíš jen na diagnostice, pokud ji to vůbec najde.bmw326 píše:Chci se zeptat jestli bord v e36 pozna treba spatnou lambdu a ukaze na display treba o litr dva vyssi spotrebu?
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Mas sice OBC, coz ale neznamena, ze musis mit i check control, jak je tomu zrejme i v tvem pripade. Uz se to tu resilo a delalo to vice lidem vcetne me. Jednoduse nemas vybavu CheckControl.snuky píše:mel bych dotaz ,mam velky BC pokud zmacknu tlacitko check zapne se na displeji se ukaze pouze prazdny zadek se sipkami na konci a bord se vypne je to normalni nebo je tam naka chyba ,jinak vsechno meri v poradku jak spotreba tak rychlost jen tohle mi prijde divny
tak to bude zrejme ten problem ,je to tedy plne funkcni BC ,nevedel sem jesi treba neni nejak poskozeny nebo pripadne neni chyba v kabelazi nebo cidlech ..
wacc píše:Mas sice OBC, coz ale neznamena, ze musis mit i check control, jak je tomu zrejme i v tvem pripade. Uz se to tu resilo a delalo to vice lidem vcetne me. Jednoduse nemas vybavu CheckControl.snuky píše:mel bych dotaz ,mam velky BC pokud zmacknu tlacitko check zapne se na displeji se ukaze pouze prazdny zadek se sipkami na konci a bord se vypne je to normalni nebo je tam naka chyba ,jinak vsechno meri v poradku jak spotreba tak rychlost jen tohle mi prijde divny