Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
okna kupé e36
-
HanzE3
- Klubové ID: 1381
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem téměř vychytal vše co bylo potřeba nutně udělat a těď zbývají "měnší nemoci". K věci, seká se mi okno u spolujezdce, funguje jen na přerušované mačkání vypínače a okno u řidiče mi to už udělalo taky.Když je teplota kolem nuly nejde šíbr - nemá nějakou "ochranu", aby se to nepo... Co s tím, namazat???
-
castro
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
jestli musíš okno zavírat přerušovaně že vždy vyjede třeba o 3cm a musíš znovu stisknout, a znovu a znovu, tak tam je problém s řídící jednotkou okna. Ale může být jen přerušený kontakt co vede na motorek stahovačky. Vedetam napájení a ten menší konektor pod tím je z řídící jednotky a pokud neni zapojený, dělá to přesně to co popisuješ.. takže problém někde tam nejspíš...
-
HanzE3
- Kontaktovat uživatele:
to by mohlo být tim kabelem, když jsou dveře otevřený, tak to nejde vůbec.castro píše:jestli musíš okno zavírat přerušovaně že vždy vyjede třeba o 3cm a musíš znovu stisknout, a znovu a znovu, tak tam je problém s řídící jednotkou okna. Ale může být jen přerušený kontakt co vede na motorek stahovačky. Vedetam napájení a ten menší konektor pod tím je z řídící jednotky a pokud neni zapojený, dělá to přesně to co popisuješ.. takže problém někde tam nejspíš...
- jarda
- Klubové ID: 1426
castro díky i za mě 
a nevíš náhodou když to funguje ale nahlas vrčí, jestli to je ten mechanizmus zvedání, nebo motorek?
a nevíš náhodou když to funguje ale nahlas vrčí, jestli to je ten mechanizmus zvedání, nebo motorek?
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
-
D-E-J-V
- Kontaktovat uživatele:
dělá mi to uplně to samé....tedy vyjede a o kousek sjede...a znova.....u řidiče vždycky a u spolujezdece jen občas...není rozdíl mezi otevřenými a zavřenými dveřmi...ani když tomu oknu pomůžu navrch tak se to nezmění.........takže to asi rozeberu...potřeboval bych vědět kde se nachází ŘJ stahování oken..díky
- Killca
- Klubové ID: 1648
tak ty uz mas trochu jinej problem, me to dela u ridice, je to asi ulomenym zubem na stahovacce no, nebo jsou nejak zasrany tesnici gumy a spaten se okinku po ni klouze, chce to vymenit gumy a ty pojezdy jak pise FX, ale me osobne vymena pojezdu nepomohla vubec a okno zsjizdi ve stale stejnem miste, pri otevrenych dverich ale jede lip, takze asi jen odnejtovat a nanejtovat novou stahovacku, oserD-E-J-V píše:dělá mi to uplně to samé....tedy vyjede a o kousek sjede...a znova.....u řidiče vždycky a u spolujezdece jen občas...není rozdíl mezi otevřenými a zavřenými dveřmi...ani když tomu oknu pomůžu navrch tak se to nezmění.........takže to asi rozeberu...potřeboval bych vědět kde se nachází ŘJ stahování oken..díky
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
HanzE3
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem to dneska rozebral a mam jednu tu plastovou svini v kolejnici na okně prasklou. Ale to by přece to okno mělo fungovat, nebo to maj kluci z BMW vymyšlený, tak že když to cítí nějakej odpor tak to bude dělat tenhle bordel? Snažil jsem se najít i jednotku, rozebral jsem palubku a těch krabiček a relátek je tam nějak moc, nevyznám v nich, kde jí mám přesně hledat a jak ta potvůrka vypadá?Fx píše:Jestli nejsou prasklý. Můžou se tam příčit.HanzE3 píše:A co s nima?Fx píše:Tak když už to budete rozebírat, mrkněte i na silonové pojezdy, co jsou v kolejnici ve dveřích.
-
HanzE3
- Kontaktovat uživatele:
No, ale jaká je ta příčina? Na 90% jednotka? S.tale nevím kde ji najdu, šel jsem podle kabelů a to se nedá, mám tak trošku menší elektrárnuSlavisimo píše:Ta svine stoji asi 53kc. Ono to vetsinou funguje tak ze to pri dojezdu v horni poloze to praska..a praska to tak dlouho az to praskne uplnea nakonec se skrizi okno a nevytahnes ho...Takze to neni pricina spatnyho dojizdeni okna.
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
Jako první zkus ten pojezd, vyčisti a promaž ty kolejnice. Je to tak, že při cítění odporu ti okno zastaví a sjede trochu dolů - je to ochrana hlavně proti tomu, aby sis tam neskřípl omylem prsty, kdybys třeba měl ruku vystrčenou na střechu. Koukni na ten spodní konektor jak psal Castro, ale ty máš myslím rok pod 9/94, jestli se dobře pamatuju... A tam jsou tyhle věci řešený jinak než přes jednotku ZKE IV, takže tam nemám přehled.HanzE3 píše:No, ale jaká je ta příčina? Na 90% jednotka? S.tale nevím kde ji najdu, šel jsem podle kabelů a to se nedá, mám tak trošku menší elektrárnu. Nemám rád hodně elektriky, ale výbava je výbava.
Jen se v tom bordelu vyznat
-
HanzE3
- Kontaktovat uživatele:
všechno odzkouším, ale ještě mi nikdo neporadil kde je ta jednotka. DíkFx píše:Jako první zkus ten pojezd, vyčisti a promaž ty kolejnice. Je to tak, že při cítění odporu ti okno zastaví a sjede trochu dolů - je to ochrana hlavně proti tomu, aby sis tam neskřípl omylem prsty, kdybys třeba měl ruku vystrčenou na střechu. Koukni na ten spodní konektor jak psal Castro, ale ty máš myslím rok pod 9/94, jestli se dobře pamatuju... A tam jsou tyhle věci řešený jinak než přes jednotku ZKE IV, takže tam nemám přehled.HanzE3 píše:No, ale jaká je ta příčina? Na 90% jednotka? S.tale nevím kde ji najdu, šel jsem podle kabelů a to se nedá, mám tak trošku menší elektrárnu. Nemám rád hodně elektriky, ale výbava je výbava.
Jen se v tom bordelu vyznat