Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Velký BC vs XENONY
Kamarád si dnes dával do své E36 320i přestavbovou sadu H1.
Všechno probíhalo v pohodě,takže montáž se podařila,ale problém nastal ve chvíli,kdy chtěl rozsvítit.
Xenony sice naskočily,ale ozval se gong a na velkém BC naskočila hláška lowbeam fealture nebo tak nějak,prostě mu to hlásí špatné žárovky.
Co s tím kluci,setkal se s tím někdo??
Díky
Všechno probíhalo v pohodě,takže montáž se podařila,ale problém nastal ve chvíli,kdy chtěl rozsvítit.
Xenony sice naskočily,ale ozval se gong a na velkém BC naskočila hláška lowbeam fealture nebo tak nějak,prostě mu to hlásí špatné žárovky.
Co s tím kluci,setkal se s tím někdo??
Díky
Já použil tuhle metodu, funguje to
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... ht=lbf+fix
Výhoda - check ohledně xenonů ani nehlesne, je to vratná změna
Nevýhoda - pokud by ti zhaslo světlo, nenahlásí to check, nicméně jestli mi svítí světla vidím v odrazech okolních aut atd ...
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... ht=lbf+fix
Výhoda - check ohledně xenonů ani nehlesne, je to vratná změna
Nevýhoda - pokud by ti zhaslo světlo, nenahlásí to check, nicméně jestli mi svítí světla vidím v odrazech okolních aut atd ...
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Ze by BC meril vykonove rozdily pro diagnostiku ? To se mi nezda...Muzes mi hodit nejake info, podival bych se, co je to zac ?kosa píše:a nebo se prodává mezičlánek pro hid ...velmi pěkne udělán a ten tento problém řeší tj vyrovná rozdíl mezi odběrem 35w a 55w a vše ostatní chodí tak jak má a je to bez zásahu do el instalace
-
kosa
- Kontaktovat uživatele:
a podle čeho asi pozná že nesvítí žárovka ??? jedině podle odběru a ten je u xenonu a obyč jiný ..tudíš hlásí chybu a je jedno co je to za auta a u novějších vozu např. vw hlídá i napětí tudíš bez přepnutí na xenon v řj ani nenastartuje ale bliká jako stroboskop... nevím přesne jak u 36 aleu 39 u každe co má místo obyč xenon tuto chybu hlásí ........ mrknu na to a dám odkaz
je to jen nechutne predrazenej vykonovej odpor. hodnota je tusim 220 ohmu nebo tak nejak, nekde se to probiralo i tady na foru
Pokud se to nejmenuje " specialni filtr " ale vykonovej odpor, stoji to cca 4 koruny.
Pokud se to nejmenuje " specialni filtr " ale vykonovej odpor, stoji to cca 4 koruny.
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
tuhle zazracnou krabicku mi nabizel jeden pražský xenon "machr" (ne, woe, to nejde takhle jednoduse, ver mi, ne woe, fakt ne) za bratru 1000,- (pro info stoji na US ebay 9,99 USD)... tak jsem zasel do GM elektronics a ty dva kondiky si koupil, nahodil xenony a i e61 si spokojene sviti... takze nez davat komukoliv za cokoliv je lepsi si to udelat sam pod mostemkosa píše:a nebo se prodává mezičlánek pro hid ...velmi pěkne udělán a ten tento problém řeší tj vyrovná rozdíl mezi odběrem 35w a 55w a vše ostatní chodí tak jak má a je to bez zásahu do el instalace
“Ability is what you're capable of doing.”
-
kosa
- Kontaktovat uživatele:
jasně , já to našel náhodou na netu ani jsem to neviděl v reálu ale stát to kilo tak by to šlo .......Hanz píše:tuhle zazracnou krabicku mi nabizel jeden pražský xenon "machr" (ne, woe, to nejde takhle jednoduse, ver mi, ne woe, fakt ne) za bratru 1000,- (pro info stoji na US ebay 9,99 USD)... tak jsem zasel do GM elektronics a ty dva kondiky si koupil, nahodil xenony a i e61 si spokojene sviti... takze nez davat komukoliv za cokoliv je lepsi si to udelat sam pod mostemkosa píše:a nebo se prodává mezičlánek pro hid ...velmi pěkne udělán a ten tento problém řeší tj vyrovná rozdíl mezi odběrem 35w a 55w a vše ostatní chodí tak jak má a je to bez zásahu do el instalace