TAK už je zvětšená schránka na 2000MB, takže jestli mužu ještě jednou všechny poprosit co tam něco posílali aby to zkusili znovu, ono se tam před tim nic víc nevešlo, jsem si to neuvědomil.
castro píše:doufám že to nějakej terorista nesmaže
Ak chces, mozme to hodit ku mne na server a pustit do na web Takisto ak ma niekto nieco potrebne s cim by sa chcel podelit, tak pls ICQ a moze byt vsetko pokope na webe. Samozrejme len vlastne veci nechranene autorskymi pravami
Chlapi možna jsem uplně maximalně divnej ale proč se to nehodí rovnou do nějakého odkazu tady na server???TO tady není žádnej admin ?????????????????????Možná jsem blbej ale přoč tak složitě na mejla když jednoduší je udělat vlevo odkaz stahuj a je to !!!!
hanzik píše:Chlapi možna jsem uplně maximalně divnej ale proč se to nehodí rovnou do nějakého odkazu tady na server???TO tady není žádnej admin ?????????????????????Možná jsem blbej ale přoč tak složitě na mejla když jednoduší je udělat vlevo odkaz stahuj a je to !!!!
hanzik píše:Chlapi možna jsem uplně maximalně divnej ale proč se to nehodí rovnou do nějakého odkazu tady na server???TO tady není žádnej admin ?????????????????????Možná jsem blbej ale přoč tak složitě na mejla když jednoduší je udělat vlevo odkaz stahuj a je to !!!!
už se na tom pracuje, tedy doufám
Ne nepracuje, 100rm mi v jiném topicu na toto odpověděl tak že to nejde jelikož jsme občanské združení a všechny tyto dokumenty jsou prej chráněny autorskými právy a proto tato sekce nebude.Jinak se si to můžeš přečíst tady :
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=37967
lidicky pomuze mi nekdo koupil sem 320i a blbnou mi centraly atd. nemate nekdo schema na
320i E36 rv 1994. a nevite nekdo kde je ridici jednotka centralu??