Mutt píše:tak mě teda nic neklepe ani pri 240 kdyz jsou ale vyjety koleje tak se docela peru s volantem a při vyssich rychlostech je celkem prdel to ukocirovat, zajimalo by me jestli je to bezny nebo ne ja se s tim v takovy miře ještě nidky nesetkal, kdybych mel siroky 18" tak to asi neresim, ale vzhledem k tomu ze tam mam 16" 205ky tak je mi to divný... zajimavy ze kdyz jsem tam mel zimaky tak to skoro vubec nedelalo...
Na 205 to rozhodne normalni neni - cili na zvedak a hledatm,kde je co volne
Dave_318i píše:Chlapi kazdemu komu se trepe rizeni od cca 90km/h bych doporucoval zkusit jine litaky dopredu. Jen na zkousku. Treba nejdrive jeden vymenit za rezervu a pak druhy...Uvidite...Delalo mi to to stejne. Tri mesice na to nikdo nemohl prijit, pak jsem koupil nove litaky a je po problemu. Muzou byt spravne vyvazene, ale staci, aby byl litak nekde klepnuty a uz je to v prde**...
no já osobně mám 2 sady al kol, letní a zimní. zkoušel sem t ona obouch. ty ledtnmí Al mam nový......převáženo už 3x......takže to tím nebude. Kromě toho ta frekvence třepání se mění, takže to v kolech nebude
To Mutt: silentbliky stabilizátoru, ramene, tlumiče a uložení tlumičů. to bych prověřil jako první. jo a taky pneu
Mutt píše:tak mě teda nic neklepe ani pri 240 kdyz jsou ale vyjety koleje tak se docela peru s volantem a při vyssich rychlostech je celkem prdel to ukocirovat, zajimalo by me jestli je to bezny nebo ne ja se s tim v takovy miře ještě nidky nesetkal, kdybych mel siroky 18" tak to asi neresim, ale vzhledem k tomu ze tam mam 16" 205ky tak je mi to divný... zajimavy ze kdyz jsem tam mel zimaky tak to skoro vubec nedelalo...
Presne!!! Ako keby si písal o mojom aute! Teda až na tú 240km/h...
Dave_318i píše:Chlapi kazdemu komu se trepe rizeni od cca 90km/h bych doporucoval zkusit jine litaky dopredu. Jen na zkousku. Treba nejdrive jeden vymenit za rezervu a pak druhy...Uvidite...Delalo mi to to stejne. Tri mesice na to nikdo nemohl prijit, pak jsem koupil nove litaky a je po problemu. Muzou byt spravne vyvazene, ale staci, aby byl litak nekde klepnuty a uz je to v prde**...
no já osobně mám 2 sady al kol, letní a zimní. zkoušel sem t ona obouch. ty ledtnmí Al mam nový......převáženo už 3x......takže to tím nebude. Kromě toho ta frekvence třepání se mění, takže to v kolech nebude
To Mutt: silentbliky stabilizátoru, ramene, tlumiče a uložení tlumičů. to bych prověřil jako první. jo a taky pneu
Tak to jo, pokud se ta frekvence stale meni, tak to litakama nebude. Jak to delalo me, tak ta frekvence byla prave porad stejna...
jo mění se, dokonce to dnes ráno chvilku nedělalo vůbec...to byla slast až to najdu tak ze mě spadne vobroskej šutrák. nebejt té nepravidelnosti taky bych řekl kola, ale ono neee
Jen pro zajímavost a třeba to někomu pomůže. Mám E36 a taky mi začalo plavat na narovnostech. Pomohlo mi, že jsem prohledal tady forum a našel Vaše rady, jsou to opravdu zadní silentbloky v tom domečku na karoserii, co drží zadní rameno. Rameno se opírá o karoserii a tluče do ní. Jen upozorňuju, že na namrzlé silnici se to auto nedá prakticky ovládat, to rameno cestuje v uložení a mění se poloha kola, je to fakt hodně nepříjemné a asi i nebezpečné obvzlášť, když se to sejde nešťastně s nějakou boulí na pneumatice.
Já měl uplně stejnej problém. Vůbec jsem nevěděl co to je 2x jsem nechával vyvažovat kola, pokaždý v jiným servise - (co když to nkde udělali špatně). Mezi tím geometrie. Pak zadní tlumiče a jejich uložení (uložení bylo špatné) ale pořád nic. A pak jsem náhodou zajel ke kámošovi do garáže v Ostravě Radvanicích vůbec bych nevěřil co ví. Vlezl do díry, kouknul na to, strčil pod rameno tyč, zapáčil - no co mám povídat, vůle v těch silenech 1 cm. Nechtěl jsem tomu věřit. Otázka 1000 kč + další geometrie. Od té doby nic.