Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

auto na ceste plave ( sem tam ustreli do strany )

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Toydolls

#21 Příspěvek od Toydolls »

Mutt píše:tak mě teda nic neklepe ani pri 240 :wink:
kdyz jsou ale vyjety koleje tak se docela peru s volantem a při vyssich rychlostech je celkem prdel to ukocirovat, zajimalo by me jestli je to bezny nebo ne :?: ja se s tim v takovy miře ještě nidky nesetkal, kdybych mel siroky 18" tak to asi neresim, ale vzhledem k tomu ze tam mam 16" 205ky tak je mi to divný... zajimavy ze kdyz jsem tam mel zimaky tak to skoro vubec nedelalo...

Na 205 to rozhodne normalni neni - cili na zvedak a hledatm,kde je co volne
MartyH
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od MartyH »

Dave_318i píše:Chlapi kazdemu komu se trepe rizeni od cca 90km/h bych doporucoval zkusit jine litaky dopredu. Jen na zkousku. Treba nejdrive jeden vymenit za rezervu a pak druhy...Uvidite...Delalo mi to to stejne. Tri mesice na to nikdo nemohl prijit, pak jsem koupil nove litaky a je po problemu. Muzou byt spravne vyvazene, ale staci, aby byl litak nekde klepnuty a uz je to v prde**...

no já osobně mám 2 sady al kol, letní a zimní. zkoušel sem t ona obouch. ty ledtnmí Al mam nový......převáženo už 3x......takže to tím nebude. Kromě toho ta frekvence třepání se mění, takže to v kolech nebude :(

To Mutt: silentbliky stabilizátoru, ramene, tlumiče a uložení tlumičů. to bych prověřil jako první. jo a taky pneu
FrajerT

#23 Příspěvek od FrajerT »

Mutt píše:tak mě teda nic neklepe ani pri 240 :wink:
kdyz jsou ale vyjety koleje tak se docela peru s volantem a při vyssich rychlostech je celkem prdel to ukocirovat, zajimalo by me jestli je to bezny nebo ne :?: ja se s tim v takovy miře ještě nidky nesetkal, kdybych mel siroky 18" tak to asi neresim, ale vzhledem k tomu ze tam mam 16" 205ky tak je mi to divný... zajimavy ze kdyz jsem tam mel zimaky tak to skoro vubec nedelalo...

Presne!!! Ako keby si písal o mojom aute! 8O Teda až na tú 240km/h... :lol:
Dave_318i

#24 Příspěvek od Dave_318i »

MartyH píše:
Dave_318i píše:Chlapi kazdemu komu se trepe rizeni od cca 90km/h bych doporucoval zkusit jine litaky dopredu. Jen na zkousku. Treba nejdrive jeden vymenit za rezervu a pak druhy...Uvidite...Delalo mi to to stejne. Tri mesice na to nikdo nemohl prijit, pak jsem koupil nove litaky a je po problemu. Muzou byt spravne vyvazene, ale staci, aby byl litak nekde klepnuty a uz je to v prde**...

no já osobně mám 2 sady al kol, letní a zimní. zkoušel sem t ona obouch. ty ledtnmí Al mam nový......převáženo už 3x......takže to tím nebude. Kromě toho ta frekvence třepání se mění, takže to v kolech nebude :(

To Mutt: silentbliky stabilizátoru, ramene, tlumiče a uložení tlumičů. to bych prověřil jako první. jo a taky pneu

Tak to jo, pokud se ta frekvence stale meni, tak to litakama nebude. Jak to delalo me, tak ta frekvence byla prave porad stejna...
MartyH
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od MartyH »

jo mění se, dokonce to dnes ráno chvilku nedělalo vůbec...to byla slast :D
až to najdu tak ze mě spadne vobroskej šutrák. nebejt té nepravidelnosti taky bych řekl kola, ale ono neee :cry:
RA

#26 Příspěvek od RA »

Jen pro zajímavost a třeba to někomu pomůže. Mám E36 a taky mi začalo plavat na narovnostech. Pomohlo mi, že jsem prohledal tady forum a našel Vaše rady, jsou to opravdu zadní silentbloky v tom domečku na karoserii, co drží zadní rameno. Rameno se opírá o karoserii a tluče do ní. Jen upozorňuju, že na namrzlé silnici se to auto nedá prakticky ovládat, to rameno cestuje v uložení a mění se poloha kola, je to fakt hodně nepříjemné a asi i nebezpečné obvzlášť, když se to sejde nešťastně s nějakou boulí na pneumatice.
Pajac

#27 Příspěvek od Pajac »

Já měl uplně stejnej problém. Vůbec jsem nevěděl co to je 2x jsem nechával vyvažovat kola, pokaždý v jiným servise - (co když to nkde udělali špatně). Mezi tím geometrie. Pak zadní tlumiče a jejich uložení (uložení bylo špatné) ale pořád nic. A pak jsem náhodou zajel ke kámošovi do garáže v Ostravě Radvanicích vůbec bych nevěřil co ví. Vlezl do díry, kouknul na to, strčil pod rameno tyč, zapáčil - no co mám povídat, vůle v těch silenech 1 cm. Nechtěl jsem tomu věřit. Otázka 1000 kč + další geometrie. Od té doby nic.
Amos

#28 Příspěvek od Amos »

Sorry za OT, ale to je u toho rondlu, jak se jede na KArvinou nebo na Šenov? NEmáš na něj kontakt? Má i diagnostiku? Dík
Odpovědět