Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Výměna zandích tlumičů??
-
Jendix
- Klubové ID: 1838
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem vyměnil zadní tlumiče a rovnou i pružiny. Po výměně vzniknul ale menší problém, když řiznu pravotočivou zatáčku, opravdu ostře, ozve se občas takový zvláští rachtání. Už jsem na to koukal, všechno je poctivě dotažený, i výfuk jsem zkontroloval a nic. Když jedu sám, tak je vše ok, ale jakmile jedu ve více lidech, tak se to při ostřejším projetí pravotočivé zatáčky občas ozve. Předchozí pružiny byli malinko vytahané, tak jsem si říkal jestli to nemůže být změnou světlosti zadní části??? Např nějaký silentbloky.. Ale fakt nevim, jestli má někdo nějakej dobrej tip na co se mám ještě kouknout, předem moc děkuju za každou radu. 
-
Totic
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Taky bych to viděl na ten doraz. S novýma tlumičema jsem je neměnil a pak to hrkalo a chrochtalo - ale i na rovině. Když jsem pak přejel kanál, dorazová guma se urvala a píst tlumiče protrhl ten koberec až do kufru! A když jsem pak propružil zadek, píst projížděl až dovnitř.. jejda to zní divně.. No nepřál bych vám ten pohled. Prostě 2x doraz => cca 2x 400,- 
-
dave