Zdravím,mám problé s řízením.Volant mi jde trhavě,do zatáčky jde točit na etapy,klade takový menší odpor a potom hned jde zlehka.Olej jsem vyměnil,ale žádná změna.Nesetkal jste se někdo s tímhle problémem?
Dělá to i na místě.Je to pořád stejné nijak se to nemění,ani když přidám otáčky motoru.Připadá mi že čerpadlo tlačí málo.když je na zvedáku tak to nedělá,jak je na zemi tak je to hrůza.
Leda ještě zkus ten řemen sundat a nandat.Třeba ti lehce prokluzuje a ztrátí to ten výkon.Mě to dycky písklo když sem vytočil rejd tak sem koupil novej řemen a už v pohodě.
A dělá to pokaždý ve stejných místech nebo pokaždý jinde.
Mam podobný problém, dělá to jen v nižších otáčkách, jakoby nebyl tlak. Přisuzuji to tomu, že jak je dole chlazení, ta zahlá trubka, tak ji mam trošku zmáčklou, ale koukám že když je nás víc, asi to tím nebude, tak snad nebude v čudu převodka řízení
Mě to dělá pořád,normálně při jízdě dejme tomu cca 80km/h chci zatočit a ono to skoro nejde,prostě je tam odpor a né malej..no a pak volant sebou malinko trhne a je to...když stojim na místě a zatáčim,tak slyšim takovou dutou ránu...vůbec to neni příjemný,někdy to vypadá že asi už ani nezatočim