Takze hned ako som mal chvilku v praci mars k autu a dodelal som to tam ...jednu diodu medzi pin 17 a 13 ...katodou na 13 ... a druhu >> roztrihnut drotik s pinu 13 a zaletovat ju za pripojenou katodou od CJ a tiez katodou smerom k CJ ..takto sa nebudu ovplivnovat vobec ...jordeeman píše:bleifrei píše:ano, samostatne pin 13 nereaguje, reaguje len v spolupraci s pin 17. cize ak auto zamknes impulzom 12V na pin 17, auto sa zamkne (mimo nadrze a tak, ze sa da vyhackovat - ovladat kolikmi v prednych dverach). ak vsak das vzapati, alebo aj sucasne impulz na pin 13 rj vyda signal motorcekom na uzamknutie veka nadrze a zaistenie celeho auta proti vyhackovaniu. pre istotu je vhodne zapojit pin 17 a 13 cez diody (z jedneho vystupu LOCK neorigo alarmu) aby sa tieto dva piny navzajom neovplyvnovali. druhy vystup alarmu UNLOCK je zapojeny na pin 4. tot vsjo....vyskusat, bude ist...
no tak presne nieco taketo som mal na mysli ... ked som sa s tym bavil neskusil som takuto moznost ... pak som myslel na nejaku kombinaciu a rcheckoval schemu ... no nebolo cas rozoberat ..ale teraz sa do toho pustim .... potreboval som nieco overene :O)
takze diky ..takhle by to malo patu ...
s tym prepojenim drotikou som aj tak nic nespackal ...akurat my zavre nadrzku skor :O)
vyskusam a dam vediet ci uz je skladacka poskladana a vse pujde jak ma :O)
Takze diky za dolezitu informaciu ..ted je to jak ma byt ... zakreslim
VSE ak nekdo chce at napise ... poslem obrazek co kam a kde a ako su diody ... a robi to uz aj DOUBLE-LOCK ... takze :O)