Spojkovej pedál mi jde hodně ztuha sešlápnout a zabírá uplně nahoře čím to muže být a kolik mě to muže stát?
Když jedu rychle přes menší nerovnosti a při brždění tak mi vibruje volant a jde to do celýho auta.
Prosím pomozte a poraď te
vybrace budou špatné přední kotouče...Mega píše:Dnes jsem si koupil BMW e36 320i Touring a mám nějakej ten dotaz:
Spojkovej pedál mi jde hodně ztuha sešlápnout a zabírá uplně nahoře čím to muže být a kolik mě to muže stát?
Když jedu rychle přes menší nerovnosti a při brždění tak mi vibruje volant a jde to do celýho auta.
Prosím pomozte a poraď te![]()
![]()
rekl bych ze kdyz jde ztuha tak by to chtelo vymenit kapalinu (myslim ze se to leje do nadrzky na brzdovku,ma to stejny odber) a odvzdusnit- brzdova kapalina nevim kolik stoji, 150kc za litr kapaliny?! jinak uz muze byt vadny pritlacak a pak koupit celou novou spojkovou sadu, nejak kolem 6ti tisic noMega píše:Spojkovej pedál mi jde hodně ztuha sešlápnout a zabírá uplně nahoře čím to muže být a kolik mě to muže stát?
vibruje ti volant-mohou byt vadne cepy a silentbloky na predni naprave (na ramenou) A/NEBO krive brzdove kotouce, pokud ti ale na hladke rovince atuo nevibruje, tak to budou ty cepy a silentblokyMega píše:Když jedu rychle přes menší nerovnosti a při brždění tak mi vibruje volant a jde to do celýho auta
a vpravo Killca