Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
HID xenony z bmwstyle.cz
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Zboží z http://www.bmwstyle.cz můžu jen doporučit.Mám AE maximální spokojenost.
- Radim046
- Kontaktovat uživatele:
Na HID doporučuju jednoho typka z Prahy co ej prodává s možností osobniho vyzvednutí nebo po aukru a má i slim balasty za 2900,- včetně zaručáku i faktury a ty slim balasty se daj u E46 přidělat na světlo do mista kde jsou origo balasty na xenony.A spokojenost s přistup toho chlapka jen doporučuju.Slim balasty má za 2900,- a klasický balasty má za 2590,-
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
GeorgosAc píše:na xenony doporucuji DCho ...... opravdu perfektni pristup a rychle a seriozni jednani .
na e30.cz i tady ma DC co se xenonu tyce jen ty nej reference .
mam troje od DC a max spokojenost .. kvalita provedeni fakt na urovni, jednani super ..
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
nejdůležitější je faktura a záruka 2roky, jak psal Radim46 tam berem xenony a max. přístup, rychlost a cena
jacob: co se koupí že je jedno je blbost, druhů ballastů je několik a pochybných sad je na netu mrtě a pokud chceš dražit jednu sadu na ebay atd. tak se ti to stejně nevyplatí, pokud máš kontakty a vemeš jich 50 tak pak je to něco jiného a těch prodejců v čr co mají libové ceny je také mrtě, ale důležité je narazit na toho pravého
jacob: co se koupí že je jedno je blbost, druhů ballastů je několik a pochybných sad je na netu mrtě a pokud chceš dražit jednu sadu na ebay atd. tak se ti to stejně nevyplatí, pokud máš kontakty a vemeš jich 50 tak pak je to něco jiného a těch prodejců v čr co mají libové ceny je také mrtě, ale důležité je narazit na toho pravého

-
- Kontaktovat uživatele:
Slid píše:nejdůležitější je faktura a záruka 2roky, jak psal Radim46 tam berem xenony a max. přístup, rychlost a cena
pochybnost na ebay.com neni zrovna denním tématem, dá se věřit. Že se nevyplatí? To nemůžu souhlasit, protoze sem tam kupoval xenony za polovinu, co se nabízí tady, které používám už docela dlouho a nemůžu si je vynachválit. Ty ballasty mi příjdou od sellerů skoro vsechny stejny, jen jiny nalepky, pokud se budem tedy bavit o důvěrných "sellers", což se dá na ebay snadno rozeznat.
jacob píše:Slid píše:nejdůležitější je faktura a záruka 2roky, jak psal Radim46 tam berem xenony a max. přístup, rychlost a cena
pochybnost na ebay.com neni zrovna denním tématem, dá se věřit. Že se nevyplatí? To nemůžu souhlasit, protoze sem tam kupoval xenony za polovinu, co se nabízí tady, které používám už docela dlouho a nemůžu si je vynachválit. Ty ballasty mi příjdou od sellerů skoro vsechny stejny, jen jiny nalepky, pokud se budem tedy bavit o důvěrných "sellers", což se dá na ebay snadno rozeznat.
dovolim si reagovat
nepreji ti bay se ti stal problem co memu kmaradovi , proste chytl blbej kus... DC hned vymenil a dal do poradku... IHNED.. nevim jak bych to resil pres EBAY.......

-
- Kontaktovat uživatele:
nepreji ti bay se ti stal problem co memu kmaradovi , proste chytl blbej kus... DC hned vymenil a dal do poradku... IHNED.. nevim jak bych to resil pres EBAY.......
na ebay.com reklamace funguje, ale je to pak práce, to musim souhlasit. Nevím, je to blbá náhoda, že tvůj kámoš koupil špatnej kus, ale pokud má nějakej seller skoro stoprocentní feedback, asi ty špatny kusy moc neprodává,takže proto se toho nebojím a proto ta spokojenost a za ty peníze pak i krásnej pocit

jacob píše:Slid píše:nejdůležitější je faktura a záruka 2roky, jak psal Radim46 tam berem xenony a max. přístup, rychlost a cena
jak chápu čili si ji měl za 1300,- kvalitní se zárukou 2 roky na ballasty 1rok na výbojky a ještě s fakturou, aby sis to mohl dát do nákladů?Pokud ano dej mi kontakt a beru jich kamion a vím kdo je v zápětí veme za 1500,- a mě marže 200na sadě bohatě stačí

-
- Kontaktovat uživatele:
jak chápu čili si ji měl za 1300,- kvalitní se zárukou 2 roky na ballasty 1rok na výbojky a ještě s fakturou, aby sis to mohl dát do nákladů?Pokud ano dej mi kontakt a beru jich kamion a vím kdo je v zápětí veme za 1500,- a mě marže 200na sadě bohatě stačí
já nikde nepsal o fakturách. Koupíš na ebay xenony, přijdou ti, buď jdou nebo nejdou, mě šli, kdyby to bylo naopak, poslal bych je zpět a dostal bych buďto peníze a nebo jinou sadu. Jasně, záruka vždycky víc zahřeje, ale za ty prachy ?

V HID sadách je rozdíl v trafech prej sou i takový který často vyhořívaj jinak tohle je můj známej a prodává je taky řikal že prodal 1200 sad a vrátila se mu jen jedna http://www.automedik.cz
jacob píše:jak chápu čili si ji měl za 1300,- kvalitní se zárukou 2 roky na ballasty 1rok na výbojky a ještě s fakturou, aby sis to mohl dát do nákladů?Pokud ano dej mi kontakt a beru jich kamion a vím kdo je v zápětí veme za 1500,- a mě marže 200na sadě bohatě stačí
já nikde nepsal o fakturách. Koupíš na ebay xenony, přijdou ti, buď jdou nebo nejdou, mě šli, kdyby to bylo naopak, poslal bych je zpět a dostal bych buďto peníze a nebo jinou sadu. Jasně, záruka vždycky víc zahřeje, ale za ty prachy ?co tak vím, tak se xenony nestřídaj jak obyč. žárovky. Čili nevýhoda tu určitě je s nějakou reklamací za rok a nebo zmíněnou fakturou do nákladů, ale né každý podniká. Já jsem zvolil variantu ebay, ostatně už tam nějakej ten rok nakupuju bez problémů a jsem spokojen
ale určitě se vždycky najde někdo, kdo bude preferovat vyrobek se zarukou na ten rok, dva...
jde o to, že tady jak říkám jsou za 2590,- v čr sevším co sem psal a reklamace je okamžitou výměnou a ty si na mě reagoval, že na ebay jsou za polovinu, proto mě to zajímalo kde jsou se stejnýma podmínkama