Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

HID xenony z bmwstyle.cz

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
motokarista

#1 Příspěvek od motokarista »

custe, uvazuju o xenon HID a chtel bych kupovat ty co jsou na http://www.bmwstyle.cz za 2900Kc, uz je nekdo ma? at nejsem prvni, popripade jak jste s nimi spokojeni
frenk3
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od frenk3 »

Zboží z http://www.bmwstyle.cz můžu jen doporučit.Mám AE maximální spokojenost.
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

na xenony doporucuji DCho ...... opravdu perfektni pristup a rychle a seriozni jednani .
na e30.cz i tady ma DC co se xenonu tyce jen ty nej reference .
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Leveler »

Z jara chci Hid xenon právě kupovat.Ty sady sou asi uplně stejný že?Myslím tím délkou káblíkama a tak?Nebo se ty sady nak kvalitou liší?
surfis
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od surfis »

Leveler píše:Z jara chci Hid xenon právě kupovat.Ty sady sou asi uplně stejný že?Myslím tím délkou káblíkama a tak?Nebo se ty sady nak kvalitou liší?

Já si myslím, že to stejně vyrábí jedna fabrika v Číně a každej si na to lepí svoje nálepky.

Podle mě je to jedno....
jitrnicex
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od jitrnicex »

Ja doporucuju Slida...

montoval to uz spoustu lidem u nas a jsou supr.....

mas to normalne se zarukou atd.....a dobry ceny...
Radim046
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Radim046 »

Na HID doporučuju jednoho typka z Prahy co ej prodává s možností osobniho vyzvednutí nebo po aukru a má i slim balasty za 2900,- včetně zaručáku i faktury a ty slim balasty se daj u E46 přidělat na světlo do mista kde jsou origo balasty na xenony.A spokojenost s přistup toho chlapka jen doporučuju.Slim balasty má za 2900,- a klasický balasty má za 2590,-
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od patras Čestný člen »

GeorgosAc píše:na xenony doporucuji DCho ...... opravdu perfektni pristup a rychle a seriozni jednani .
na e30.cz i tady ma DC co se xenonu tyce jen ty nej reference .

mam troje od DC a max spokojenost .. kvalita provedeni fakt na urovni, jednani super ..
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
all

#9 Příspěvek od all »

je to uplne jedno, kde to koupíš, ale přístup kluků jak na bmwstyle, nebo od DCho te nesklame... kvalita je stejná... jen si vyber....
jacob
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od jacob »

je to tak, jak bylo psáno výše, je jedno co se koupí, je to všechno čína. Nejlíp to vyjde tak, když je koupíš na ebay.com, ale jestli nemáš paypal, embasovanou kartu a náladu se stim klikat, tak je jednodušší říct někomu.
Slid

#11 Příspěvek od Slid »

nejdůležitější je faktura a záruka 2roky, jak psal Radim46 tam berem xenony a max. přístup, rychlost a cena
jacob: co se koupí že je jedno je blbost, druhů ballastů je několik a pochybných sad je na netu mrtě a pokud chceš dražit jednu sadu na ebay atd. tak se ti to stejně nevyplatí, pokud máš kontakty a vemeš jich 50 tak pak je to něco jiného a těch prodejců v čr co mají libové ceny je také mrtě, ale důležité je narazit na toho pravého :wink:
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Leveler »

Díky.Takže to bud vezmu od DC nebo BMWstyle at mám jistotu kolem záruky :wink:
jacob
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od jacob »

Slid píše:nejdůležitější je faktura a záruka 2roky, jak psal Radim46 tam berem xenony a max. přístup, rychlost a cena
jacob: co se koupí že je jedno je blbost, druhů ballastů je několik a pochybných sad je na netu mrtě a pokud chceš dražit jednu sadu na ebay atd. tak se ti to stejně nevyplatí, pokud máš kontakty a vemeš jich 50 tak pak je to něco jiného a těch prodejců v čr co mají libové ceny je také mrtě, ale důležité je narazit na toho pravého :wink:

pochybnost na ebay.com neni zrovna denním tématem, dá se věřit. Že se nevyplatí? To nemůžu souhlasit, protoze sem tam kupoval xenony za polovinu, co se nabízí tady, které používám už docela dlouho a nemůžu si je vynachválit. Ty ballasty mi příjdou od sellerů skoro vsechny stejny, jen jiny nalepky, pokud se budem tedy bavit o důvěrných "sellers", což se dá na ebay snadno rozeznat.
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#14 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

jacob píše:
Slid píše:nejdůležitější je faktura a záruka 2roky, jak psal Radim46 tam berem xenony a max. přístup, rychlost a cena

pochybnost na ebay.com neni zrovna denním tématem, dá se věřit. Že se nevyplatí? To nemůžu souhlasit, protoze sem tam kupoval xenony za polovinu, co se nabízí tady, které používám už docela dlouho a nemůžu si je vynachválit. Ty ballasty mi příjdou od sellerů skoro vsechny stejny, jen jiny nalepky, pokud se budem tedy bavit o důvěrných "sellers", což se dá na ebay snadno rozeznat.

dovolim si reagovat

nepreji ti bay se ti stal problem co memu kmaradovi , proste chytl blbej kus... DC hned vymenil a dal do poradku... IHNED.. nevim jak bych to resil pres EBAY....... :roll:
jacob
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od jacob »

nepreji ti bay se ti stal problem co memu kmaradovi , proste chytl blbej kus... DC hned vymenil a dal do poradku... IHNED.. nevim jak bych to resil pres EBAY.......

na ebay.com reklamace funguje, ale je to pak práce, to musim souhlasit. Nevím, je to blbá náhoda, že tvůj kámoš koupil špatnej kus, ale pokud má nějakej seller skoro stoprocentní feedback, asi ty špatny kusy moc neprodává,takže proto se toho nebojím a proto ta spokojenost a za ty peníze pak i krásnej pocit :) Ale jak sem řikal, pro pohodlnější lidi je určitě ebay horší cestou.
Slid

#16 Příspěvek od Slid »

jacob píše:

jak chápu čili si ji měl za 1300,- kvalitní se zárukou 2 roky na ballasty 1rok na výbojky a ještě s fakturou, aby sis to mohl dát do nákladů?Pokud ano dej mi kontakt a beru jich kamion a vím kdo je v zápětí veme za 1500,- a mě marže 200na sadě bohatě stačí :wink:
jacob
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od jacob »

jak chápu čili si ji měl za 1300,- kvalitní se zárukou 2 roky na ballasty 1rok na výbojky a ještě s fakturou, aby sis to mohl dát do nákladů?Pokud ano dej mi kontakt a beru jich kamion a vím kdo je v zápětí veme za 1500,- a mě marže 200na sadě bohatě stačí

já nikde nepsal o fakturách. Koupíš na ebay xenony, přijdou ti, buď jdou nebo nejdou, mě šli, kdyby to bylo naopak, poslal bych je zpět a dostal bych buďto peníze a nebo jinou sadu. Jasně, záruka vždycky víc zahřeje, ale za ty prachy ? :) co tak vím, tak se xenony nestřídaj jak obyč. žárovky. Čili nevýhoda tu určitě je s nějakou reklamací za rok a nebo zmíněnou fakturou do nákladů, ale né každý podniká. Já jsem zvolil variantu ebay, ostatně už tam nějakej ten rok nakupuju bez problémů a jsem spokojen :) ale určitě se vždycky najde někdo, kdo bude preferovat vyrobek se zarukou na ten rok, dva...
Lukash

#18 Příspěvek od Lukash »

V HID sadách je rozdíl v trafech prej sou i takový který často vyhořívaj jinak tohle je můj známej a prodává je taky řikal že prodal 1200 sad a vrátila se mu jen jedna http://www.automedik.cz
Slid

#19 Příspěvek od Slid »

jacob píše:
jak chápu čili si ji měl za 1300,- kvalitní se zárukou 2 roky na ballasty 1rok na výbojky a ještě s fakturou, aby sis to mohl dát do nákladů?Pokud ano dej mi kontakt a beru jich kamion a vím kdo je v zápětí veme za 1500,- a mě marže 200na sadě bohatě stačí

já nikde nepsal o fakturách. Koupíš na ebay xenony, přijdou ti, buď jdou nebo nejdou, mě šli, kdyby to bylo naopak, poslal bych je zpět a dostal bych buďto peníze a nebo jinou sadu. Jasně, záruka vždycky víc zahřeje, ale za ty prachy ? :) co tak vím, tak se xenony nestřídaj jak obyč. žárovky. Čili nevýhoda tu určitě je s nějakou reklamací za rok a nebo zmíněnou fakturou do nákladů, ale né každý podniká. Já jsem zvolil variantu ebay, ostatně už tam nějakej ten rok nakupuju bez problémů a jsem spokojen :) ale určitě se vždycky najde někdo, kdo bude preferovat vyrobek se zarukou na ten rok, dva...

jde o to, že tady jak říkám jsou za 2590,- v čr sevším co sem psal a reklamace je okamžitou výměnou a ty si na mě reagoval, že na ebay jsou za polovinu, proto mě to zajímalo kde jsou se stejnýma podmínkama :wink:
jacob
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od jacob »

jde oto že tady jak říkám jsou za 2590,- v čr sevším co sem psal a reklamace je okamžitou výměnou a ty si na mě reagoval, že na ebay jsou za polovinu, proto mě to zajímalo kde jsou se stejnýma podmínkama

v tom případě se omlouvám :) ale já od začátku řešil cenu.
Odpovědět