Mám takový problém- koupil jsem si M paket sedačky a mám problém,ta Mková sedačka nemá senzor airbagu,takže když je tam dám a nepřipojim senzor nikam,tak mi začne hlásit kontrolka airbagu chybu.. tak jak to obejít? jde to?
BMW Compact,1995
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36- jak obejít airbag senzor v sedačce spolujezdce
-
hanzik
- Klubové ID: 1251
- Kontaktovat uživatele:
sorry určitě ti tady někdo možná porádí líp než já,tenhle prolém jsem nemohl mít a z čistě elektrikářského hlediska(lol:) bych zkusil tohle:Napiš kolik má kontaktů ten konektor co se má připojit k tomu čidlu.Pokud dva tak vem multimetr a změř mezi těmi dvěmi napětí!!!Pokud to nezměří nic (nejlepé při zapnutém motoru) tak máš jistotu v tom že když ty dva kontakty spojíš tak to nepůjde do zkratu(nebude rozdíl potenciálu) a můžeš spojit ty dva kontakty sprostě drátem čili čidlo v sedačce bude fungovat tak že když dojde k haváriji a čidlo vyhodnotí srážku tak kontakty rozepne.Takhle bych to oblbnul já!!Pokud čidlo má tři kontakty tak jedno je +12V druhé zem, a třetí je signál do řídící jednotky!!TeĎ ale záleží na tom jestli v normálním stavu je logická jedna nebo logická nula!!!Tohle je příklad z automatizace mám auto v soc. výbavě a nevím jak tyhle čidla pracují ale pochybuji že to bude fungovat jinak čili na analog v stupech!!Ale to přeháním.Pokud se mýlím je to možné ale snažím se ti pomoct z toho co umím.Sorry pokud se mýlím
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
použij funkci HLEDAT ... jde nahradit odporem ale není to to nejlepší řešení
ok,jsem zas o něco chytřejší. ted jsem ale přišel na to,že sedáky jsou ze sedana, tudíž nejdou sklápět,takže kdo by měl zájem,prodám Mkový kompletní sedačky do sedana. cenu nabídněte.. nebo výměna za sériový obyč plus doplatek
odkaz: http://ukazto.com/?img=2035624,1irtb.jpg
vypadaj ušmudlaný,ale už jsem je trochu vyčistil,ale chtěli by ještě trochu očistit
odkaz: http://ukazto.com/?img=2035624,1irtb.jpg
vypadaj ušmudlaný,ale už jsem je trochu vyčistil,ale chtěli by ještě trochu očistit