Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Spojkové ložisko
-
motokuba
- Klubové ID: 1557
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím Vás chtěl bych se optat na spojkové ložisko. Při staní na místě jsem si všiml jak něco chřustí po sešlápnutí spojky chřustění přestane, bylo mi řečeno že je to spojkové ložisko ale když jsem koukal např na Autokelly tak jsem zmaten je tam jekésik Vysouvací ložisko a pak spojkové ložisko. Koukal jsme na ETK a našel jsem že je tam jen to jedno to vysouvací, tak nevím poraďte mi prosím jaké koupit?
A ještě pár dotazu, z cesty z dovolené mi začlo vrzat přední pravé kolo dělá to když se auto zhoupne i když točím volantem čím by to mohlo být? a Pak se ještě ozývá odněkud hučení podezírám ložisko z nějakého kola ale když jsem pročetl forum tak jsem usoudil že by to mohl být diferák (jestli tam je vůbec olej jelikož vím že z něho kapal)
Díky předem!
A ještě pár dotazu, z cesty z dovolené mi začlo vrzat přední pravé kolo dělá to když se auto zhoupne i když točím volantem čím by to mohlo být? a Pak se ještě ozývá odněkud hučení podezírám ložisko z nějakého kola ale když jsem pročetl forum tak jsem usoudil že by to mohl být diferák (jestli tam je vůbec olej jelikož vím že z něho kapal)
Díky předem!
-
miloshm
- Klubové ID: 1992
- Kontaktovat uživatele:
Tak dvouhmotovej setrvačník to u mě určitě dělat nebude. Měl jsem sice oba, ale opravářovi se ten dvouhmotovej nějak nezdál a tak tam dal jednohmotovej. Klepání se mě ozývá už asi tak 3/4 roku a za tu dobu jsem najel přes 20 tisíc. Řešit už bych to měl, protože se mě zdá, že je to klepání nějak hlasitější 
-
myrryn88
- Klubové ID: 1827
- Kontaktovat uživatele:
ahoj tak jak si to nakonec vyresil??Taky mi tam neco chrasti na volnobeh,jakmile seslapnu spojku chrasteni prestava...motokuba píše:Zdravím Vás chtěl bych se optat na spojkové ložisko. Při staní na místě jsem si všiml jak něco chřustí po sešlápnutí spojky chřustění přestane, bylo mi řečeno že je to spojkové ložisko ale když jsem koukal např na Autokelly tak jsem zmaten je tam jekésik Vysouvací ložisko a pak spojkové ložisko. Koukal jsme na ETK a našel jsem že je tam jen to jedno to vysouvací, tak nevím poraďte mi prosím jaké koupit?
Díky předem!