Ahoj mam problém s károu e36 318is r.93 po nastartovani nedrži volnoběh ani po ohřátí motoru a občas spíše za studena zadrhává a nejde vytocit je to otazka 10 minut pak se přestane zadrhavat a jde bez problemu vytočit do 6 500ot.-po ohřati!!
ten vlnovec prave schanim ale před škrtici klapkou by to nemnělo vadit ja si myslim jestli to neni třeba nejakej podtlak nebo praskly tesneni mezi hlavou a sanim?
ten vlnovec prave schanim ale před škrtici klapkou by to nemnělo vadit ja si myslim jestli to neni třeba nejakej podtlak nebo praskly tesneni mezi hlavou a sanim?
Ganp píše:ten vlnovec prave schanim ale před škrtici klapkou by to nemnělo vadit ja si myslim jestli to neni třeba nejakej podtlak nebo praskly tesneni mezi hlavou a sanim?
nejdriv kup novej ten vlnovec... radeji novej,ja ho taky nedavno kupoval,stoji v bmw 555Kč a je to nejlepsi reseni. pokud problem pretrva tak hledat problem v lambde, volnobeznym ventilu (zkusit funkci a vycistit. ale to je otazka jen volnobehu,ne snahy vytocit to..), pripadne mozna podtlak.
vlnovec mam objednanej na starim jsem našel diru!! jediny co mně trapi že za studena nejde vytocit normalne nastartuju ujedu 20 m a začnou padat otačky na 700ot. a plyn mam na podlaze chvilku tak cca 10 vterin se takhle cuka a pak se zas rozjede to samy udela tak 3x a pak je to good!