Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
strata vykonu motora
-
diesel
Čaute prosím o pomoc mám BMW E 46 320 D r.v.00 ,mam problem s vykonom motora.Auto nema absolutne žiadny zatah, raz ide raz nejde , proste ako sa mu chce.Bol som na diagnostike , vadna vaha vzduchu.Vymenil som ju. Na chvilu to bolo ok len občas male trhnutie.3. tyždne v ok pakto prišlo skackanie auta a žiadny výkon.Nasledovala vymena palivoveho filtra.Auto ok, až po ubehnuti 150 km v kuse to prišla znovu.Auto začalo skackat a stratil sa výkon.Prosím o radu čo moze byt chyba.Dakujem za každu radu.
-
castro
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
já bych to nebral jen někdy ale pořád... Do N95ky už mě nikdo nedonutí ani násilím, hýčkam si to V-powerem, nic jiného netankuji, ikdybych měl jít s kanystrem pěšky...Leveler píše:Jinak si někdy vem tu kvalitní naftu od Shellu a trošku to protáhni a uvidíš.
N95 jsem vzal za dobu co mam auto 2x, z toho 1x mi to zaneslo palivový filtr a teď to vypadá ještě na vstřiky...
-
diesel
Dakujem za pomoc.Priznam sa raz som asi pred mesiacom natankoval lacnu naftu a je pravda ze od tej doby mam tieto problemy.Od vtedy tankujem len shell v power diesel, občas esso, omw.Myslite že by pomohlo vyčistit nadrž?A pak este nový palivový filter.Nemam moc skusenosti s naftakom je to moj prvý.Motor sa tak chova už teraz vzdy aj za studena aj za tepla.Do teraz len ked sa zohrial a aj to tak po ubehnuti 70-90 km.dakujem za rady.
-
berkelay
- Klubové ID: 1823
no není Vpower jako Vpower racing
VpowerN95 je echt 95tka s příměsí pro odstraňování usazenin z ventilů a vstřikování, tímto benzínem jsem po špatných zkušenostech s jinými benzíny, prolil svoji 80l nádrž hodněkrát, nic jiného již netankuju
Vpower racing nemá cenu do našich starých miláčků ani tankovat, akorát si tím propálíme ventily. Ale VpowerN95 si určitě BMW zaslouží, těch pár korun navíc není přece důležitých
-
diesel
Caute všetci, takže v servise nevedia prísť nato čo tomu autu je.Samozrejme diagnostika nič neukazala. Odpojil sa akurat AGR ventil a auto ide tak ako ma.Akurat ešte merali tlak turba.V rozmezí otáčok 2500-3500 ten tlak neni taký aky ma byť.Zhruba o 10% ma menší vYkon auto.Poradili nám do plnej nadrži naliať 1 liter oleja, že to zvikne pomocť.Nafta je vraj velmi suchá tak raz začas je dobre naliať olej.Nemôže sa tým niečo požkodiť v motore??? Zatial auto nešklbe cez vikend ho idem prevetrať na hory a pak uvidíme.
Ďakujem
Ďakujem
-
qap
- Kontaktovat uživatele:
e36power píše:Já nevim no ja vím že ve Svete motoru delali nejakej test že tankovali ty více oktanovy jako shell power racing atd. A ze jedinej rozdil ve výkonu byl u nejakyho kompresorovýho Mercedesu jinak ani prd.
Tam asi spis jde oto ze v tech vesnickejch benzinkach tam přimíchavaj buh ví co..
Ja si myslim že si v dnešni době nikdo nezkusi dat nejaky bordel do benzinu či nafty i u těch levnych benzinek jde jim přece taky o to aby ti lidi tam jezdili znovu a znovu.Ja osobne kdybych natankoval nekde kde mi auto nepojede tak už maji o zakaznika min.Taky asi chodi nejake kontroly nebo ne?Lije si každa pumpa co ji napadne?..........Jen muj nazor.

a vpravo Killca