Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
2l M52, za studena umira
- paveld
- Klubové ID: 1931
- Kontaktovat uživatele:
Resim nasledujici problem: Pokud rano po cely noci nastartuju, a rozjedu se, po cca 3 min jak vyradim, napr. na krizovatce, chcipne mi to.. Po opetovnem nastartovani, pri kterym mi to uplne ok hned nechyta se rozjedu a vetsinou uz mi to znova nechcipne, pokud jo tak treba jeste jednou a pak uz se motor trochu zahreje je to v poradku. Mam vypozorovany, ze pokud nastartuju, necham bezet na neutral cca 2 minuty, obcas motor protocim, je to ok... jen motoru hrozne rychle spadnou otacky na takovy, jaky ma motor az pri provozni teplote - jenze je jeste studeny tak proste chcipa. Dalsi poznatek je, ze v lete, kdyz bylo vetsi teplo, stavalo se to jen obcas a pokud jo, tak po delsi dobe, co auto stalo (napr. celou noc), ted staci i zaparkovat na 8 hodin pred praci a pak se to opakuje. Celkove, za studena to ma znatelne horsi tah... Jak se zahreje, jezdi to dokonale, bez jakychkoliv naznaku problemu.
Nenapada nekoho co by tomu mohlo byt? Teplotni cidla? Lambda? Ale je zajimavy, ze na podzim jsem auto prestavoval na lpg, tam probyhala diagnostika a pry vsechno ok, i lambda kterou pry merili.
Nenapada nekoho co by tomu mohlo byt? Teplotni cidla? Lambda? Ale je zajimavy, ze na podzim jsem auto prestavoval na lpg, tam probyhala diagnostika a pry vsechno ok, i lambda kterou pry merili.
- Killca
- Klubové ID: 1648
vahu vzduchu mas hned za airboxem takova plastova trubka s dratama, vevnitr je dratek, vaha vzduchu meri mnozstvi protekleho vzduchu a pak si to jednotka cely nejak prepocitava na davkovani palivaD-E-J-V píše:o váze vzduchu tady čtu snad u každého problému co někdo má....a zaboha sem se ještě nikde nedočetl na co ta váha vzduchu je..jak vypadá a kde se nachází....davidj píše:Že by váha vzduchu ..... stává se to v chladnějším, mrazivém počasí ...
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
Mel jsem podobne problemy,mel jsem v haji cidlo vacky a odpalenou lambdu 1-3 valce.Diagnostika vsak nis neukazala.Mozna je v haji vyhrivaji lambdy,zjistis to tak ze ohmmetrem zmeris odpror na lambde mezi bilym a cervenym dratem.pokud je tam 0 je vyhrivani v haji.Jde to rychle a nic te to nestoji. Cidlo je nejlpsi si pujsit.Nove stoji 2500,-.