matal píše:Hanz318iS píše:Jestli se rozhodujes mezi 323 a 318iS tak je to jen na tobe.Tady Kdyz ti nekdo rekne ze 323 ze je nejlepsi tak vetsinou jen proto,ze ji sam vlastni a to samy s 318iS...Ja osobne mam iSo v coupe a vubec mi neprijde,ze by bylo slaby,jak tady nekdo zahlasil a mam ho teda rozhodne dyl nez 3mesice ci pul roku...U iSa mas mensi poviny i spotrebu.Da se s ni za 6,5litru ale tak v prumeru za 8,8litru coz mas o dost min nez 6valcova 323.Co se tyce udrzby je iSo taky levnejsi...Podivej se kolik te stoji pitoma svicka...A menit 4 nebo 6 svicek,no sakra bych se rozmyslel.A to nejsou jen svicky...Samozrejme ze 323 jde vic za plynem ale to si pak musis rozmyslet co vlastne potebujes...
Další odborník.. Přijde Ti rozdíl v poviným ručení cca 2000 ročně a spotřeba +1l/100km jako závažný rozdíl? S těma svíčkama bych to taky nebral moc vážně,rozdíl by byl při výměmě u v12
Pravdu máš v tom,že si musí vybrat sám..

Mě to třeba jako rozdíl přijde

Obzvlášť pokud třeba jako já najezdí 95 procent jízd po městě. A tam už to jen blbej litřík není, a ke všemu, naco je ti v kolonách 200 koní? Ale fakt záleží na něm.. Myslím, že pokud se spokojí se čtyřválem, ISem chybu neudělá, zase taková lemra to není.. A pokud kouká po šestiválu, asi nejlepší volbou by byla právě ta 323.. Ale psal, že to chce do kilečka, to asi žádnou nepořídí

Někdo si totiž nepořídí auto jenom proto, aby do něho sypal love.. Já třeba nejsem žádnej závodník, mám ještě další (a dost drahý) koníčky, a pokud bych měl živit šestivál, buďto bych nemohl jezdit tolik, nebo bych musel omezit ostatní koníčky.. A to se mi nechce ani jedno

Neříkám, že bych šestivál nechtěl, to zas ne, ale bohužel si ho zatím se svým platem nemůžu dovolit živit.. A na to, aby mě kára stála a hnila před barákem, na to ji fakt nepotřebuju

Takže nezatracujte ani tu 316-ku.. Někomu to prostě STAČÍ !!! Je snad kvůli tomu menší fanda, nebo je méněcennej ?