Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Povolení šroubů? :D
Auto stálo dva týdny v garáži v chladu, teď je v garáži doma a ani zaboha nemůžu povolit 3 šrouby na levým předním kole..dva už jsem povolil.. Nesmějte se, nedělám si srandu, stojim téměř na klíči celou svojí vahou a nepohne se ani o mm, to jsem ho utahoval posledně já, normálně klíčem na pohodu..
Máte nějakej fígl co s tím? horkej vzduch nebo tak něco? Může se to nějak "zaseknout" nebo co?
Prosím akutně o radu..
Máte nějakej fígl co s tím? horkej vzduch nebo tak něco? Může se to nějak "zaseknout" nebo co?
Prosím akutně o radu..
Nakonec jsem našel ten zahnutej, jak vypadá jak stupačka na motorce:D (origo?) nasadil jsem ho, chvilku na něm stál, podotýkám, že sem se musel hodněkrát houpat ,a pak to s praskotem povolilo.. hurá
Ten univerzální kříž tam tak tobře nedržel, na skákání to nebylo to pravý.. představa, že bych to ožvýkal byla děsivá..
Díky za pomoc, od teďka Toyo R888
Ten univerzální kříž tam tak tobře nedržel, na skákání to nebylo to pravý.. představa, že bych to ožvýkal byla děsivá..
Díky za pomoc, od teďka Toyo R888
- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
Já používám jedině ten orig. zahnutej a jde to..občas mám taky problém, ale jen na předku, jak je to od brzd zatavené. Poprvý, když sem na tím stál a zhoupnul se, tak to udělo takovej blbej praskající zvuk, že sem myslel, že sem ulomil hlavu toho šroubu a sem v čangru, ale naštěstí to jen tak blbě zaskřípalo... 
-
qap
- Kontaktovat uživatele:
Co je to za spešl vyraz duta trubka?Ja sem až do teť myslel že každa trubka je duta jinak to přece neni trubka?pozisss píše:LOL kdybych si přečetl tvůj příspěvek, tak si nemusím lámat prsty.castro píše:já vždy na klíč ( kříž ) nastrčím dutou trubku která zvětší páku a krásně to jde povolit.. ty origo klíče jsou naprd.. :-/