Dostal jsem Handsfree Parrot, docela slušný co jsem koukal, ale má to dva háčky - první je ten, že to Handsfreečko fachá jak jinak než přes Bluetooth, problém je, že můj odl telefon nemá Bluetooth...

Huska píše:dej to na levou stranu mezi palubní desku a mřížku ventilace. Je to dobré místo protože dobře vidíš na display (nemusíš čumět někam dolů, dobře se budou vytáčet čísla), dobré v dosahu a taky ti to nikdo neukopne. Mřížku vytáhneš a zboku našroubuješ do palubovky držák a pak zase nastrčíš mřížku
Mám to tak ve služebáku a jelikož protelefonuju denně cca 2h tak věř že je to nejlepší místo.
michal09 píše:[Hmm, to zní celkem dobře, jediný co mi tam nehraje je to, že je to vlevo... Jsem pravák a bojim se, že levou vytáčet čísla bude celekem krkolomný... Nicméně by mě určitě zajímala fotka, páč nevim, jestli jsem tě spravně pochopil(jako vlevo od volantu, jak je přepínač světel a mřížka ventilace, tak z boku na palubku?)
Díky
Jinak díky za fota Tomáši, popřemejšlim o tom, ale ten plech se mi nějak nezdá, uvidim jak to půjde v reálu
kamikaze5100 píše:tos vychytal super misto a když to sundaš tak nebudou diry v palubce
michal09 píše:Huska píše:slíbené fotky
Ehm... kukni se jestli vedle Nicku mám to členský kolečko modrý (debilní), nemám, takže....???
![]()
Huska píše:ač to nedělám rád... toto je důvod proč má smysl být platícím, tak aby nepřišlo nazmar moje snaha pomoci tady máš odkazhttp://www.ukazto.com/?id=1369517&klic= ... &overall=1
Killca píše:hele ja kdybych tohle delal, tak si to kopnu dolu ke kasliku u rucky, normalne to nalepim smerem nahoru, osobne tam uz mam od nemcu dve dirky, takze bych to tam i prisrouboval a je to tam jak prdel na hrnec, nebo primo do toho kasliku a mas i vyreseny problem s uschovanim proti zlodejum