Dostal jsem Handsfree Parrot, docela slušný co jsem koukal, ale má to dva háčky - první je ten, že to Handsfreečko fachá jak jinak než přes Bluetooth, problém je, že můj odl telefon nemá Bluetooth...

Hmm, to zní celkem dobře, jediný co mi tam nehraje je to, že je to vlevo... Jsem pravák a bojim se, že levou vytáčet čísla bude celekem krkolomný... Nicméně by mě určitě zajímala fotka, páč nevim, jestli jsem tě spravně pochopilHuska píše:dej to na levou stranu mezi palubní desku a mřížku ventilace. Je to dobré místo protože dobře vidíš na display (nemusíš čumět někam dolů, dobře se budou vytáčet čísla), dobré v dosahu a taky ti to nikdo neukopne. Mřížku vytáhneš a zboku našroubuješ do palubovky držák a pak zase nastrčíš mřížku
Mám to tak ve služebáku a jelikož protelefonuju denně cca 2h tak věř že je to nejlepší místo.
michal09 píše:[Hmm, to zní celkem dobře, jediný co mi tam nehraje je to, že je to vlevo... Jsem pravák a bojim se, že levou vytáčet čísla bude celekem krkolomný... Nicméně by mě určitě zajímala fotka, páč nevim, jestli jsem tě spravně pochopil(jako vlevo od volantu, jak je přepínač světel a mřížka ventilace, tak z boku na palubku?)
Díky
Jinak díky za fota Tomáši, popřemejšlim o tom, ale ten plech se mi nějak nezdá, uvidim jak to půjde v reálu
jj to je fakt, ale u služebního mi to je jednokamikaze5100 píše:tos vychytal super misto a když to sundaš tak nebudou diry v palubce
ač to nedělám rád... toto je důvod proč má smysl být platícím, tak aby nepřišlo nazmar moje snaha pomoci tady máš odkazmichal09 píše:Ehm... kukni se jestli vedle Nicku mám to členský kolečko modrý (debilníHuska píše:slíbené fotky), nemám, takže....???
![]()
Díky chlape, vypadá to fakt dobře a hlavně bez viditelného poškození palubky, ale u oktáfky je vertikální strana mřížky ventilace rovná, takže rovnej kus plechu ohnout do správnýho úhlu a je to, ale u 36ky (jak je na obrázku zakroužkováno) je ta vertikální strana mřížky zaoblená, tudíš ten držák tam půjde poměrně krkolomě a bůh ví jestli vůbec...Huska píše: ač to nedělám rád... toto je důvod proč má smysl být platícím, tak aby nepřišlo nazmar moje snaha pomoci tady máš odkazhttp://www.ukazto.com/?id=1369517&klic= ... &overall=1
No nevim šerife, mám loketku, takže na kastlík u ručky nevidím, navíc nevím jestli by bylo hrovna dobrý listovat v telofoním seznamu někde pod loketkou... Nevim no, ach jo, to byl ten nejdebilnější dárek jakej jsem kdy dostal...Killca píše:hele ja kdybych tohle delal, tak si to kopnu dolu ke kasliku u rucky, normalne to nalepim smerem nahoru, osobne tam uz mam od nemcu dve dirky, takze bych to tam i prisrouboval a je to tam jak prdel na hrnec, nebo primo do toho kasliku a mas i vyreseny problem s uschovanim proti zlodejum