Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
pomoc nehází mi jiskru E36 320i
-
Fikop
- Klubové ID: 444
- Kontaktovat uživatele:
Řídíci jednotka dává signál do zapalovacích cívek co máš nad svíčkama. Tak buď ti nejde signál do cívky nebo je špatná cívka nebo máš svíčky co tam nepřijdou. Tak začni od svíček....LUKAS1981 píše:zdravím jsem tu nový a zároven čerstvej majitel 320i ale mam problém v motoru se vše zdá ok ale svíčky nehází jiskru takže neběží. nemáte náhodou někdo tip čím by to mohlo bít? předem děkuji za každou pomoc.![]()
-
LUKAS1981
- Klubové ID: 1392
svíčky jsem po jedný odskoušel na dědovim fávu a ty jiskru hází v pohodě. těd to je asi blbej dotaz ale jak zjisím že je špatná ta cívka? a ještě jeden blbej dotaz kdyby byla špatná jedna neměl by motor snahu naskočit alespon na pět válcu? mě třeba napadlo jestli by to nemohl dělat nákej snímač třeba otáček nebo tak. mam spoustu skušeností s felicii ale tady je vše jinak.
-
Fikop
- Klubové ID: 444
- Kontaktovat uživatele:
že hází na dědovém fávu neznamená že má správnou jiskru v BMW zkontroluj jestli máš správný typ, nejlépe tam dát origa buď obyč: BOSCH F 7 LDCR nebo NGK BKR 6 EK nebo lepší ale dražší BOSCH FGR7DQP bo NGK BKR6EQUP . Kdybys měl špatnou jen 1 cívku tak to pojede na ty ostatní válce ale bude to mít nepravidelný chod....s čidlama natočení klikovky, otáček a tak zkušenosti nemám....LUKAS1981 píše:svíčky jsem po jedný odskoušel na dědovim fávu a ty jiskru hází v pohodě. těd to je asi blbej dotaz ale jak zjisím že je špatná ta cívka? a ještě jeden blbej dotaz kdyby byla špatná jedna neměl by motor snahu naskočit alespon na pět válcu? mě třeba napadlo jestli by to nemohl dělat nákej snímač třeba otáček nebo tak. mam spoustu skušeností s felicii ale tady je vše jinak.
- Killca
- Klubové ID: 1648
zkus promerit civky jestli maj secky stejnej odpor,pokud mas M52 tak maj mit 0,8ohmu a pokud mas starsi M50 tak 0,4ohmu,,, ale asi to tim nebude, pak mozna mas spatnou jednotku, vypalenou, vyplavenou, neco dojebanyho s ni, tak zkus pucit od nekoho jinou na stejnej typ auta
EDIT: taky zkus jestli mas stejne vodivy (a jestli vubec vodej) kabely od civek ke svickam
EDIT: taky zkus jestli mas stejne vodivy (a jestli vubec vodej) kabely od civek ke svickam
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca