Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Alternátor repase?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od xSAFA »

Pri startovani zvlast ted jak je chladno se ozve takovy neprijemny hrcivy zvuk a pak uz to neni slyset pri sundani remenu jsem naprazdno protocil altikem a myslim ze je jasno lozisko nechutne hrci. Na kolik cca vyjde repase?

Jo a kdyz jsme u toho po vymene remenu se mi sem tam stane ze remen zacne hvizdat neni to mokrem proste z niceho nic zastavim a remen popiskuje pak zas prestane... Kdysi mi to delalo na novem remenu u Golfa a v servisu mi to postrikali nejakym pripravkem a byl pokoj ale pripravek sem nikde nevidel :roll: Je to celkem neprijemny na krizovatce si pripadam jak taxikarsky vento :cry:
Fikop
Klubové ID: 444
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Fikop »

xSAFA píše:Pri startovani zvlast ted jak je chladno se ozve takovy neprijemny hrcivy zvuk a pak uz to neni slyset pri sundani remenu jsem naprazdno protocil altikem a myslim ze je jasno lozisko nechutne hrci. Na kolik cca vyjde repase?

Jo a kdyz jsme u toho po vymene remenu se mi sem tam stane ze remen zacne hvizdat neni to mokrem proste z niceho nic zastavim a remen popiskuje pak zas prestane... Kdysi mi to delalo na novem remenu u Golfa a v servisu mi to postrikali nejakym pripravkem a byl pokoj ale pripravek sem nikde nevidel :roll: Je to celkem neprijemny na krizovatce si pripadam jak taxikarsky vento :cry:
¨

Taky mě čeká repase altíku:(

Nevíte někdo jaké ložiska tam přijdou??? Urobím si to sám, ale potřebuji rozměr abych si ho mohl předem koupit a za den měl vše hotovo....pjosím poptejte se někde. Ď
JanK

#3 Příspěvek od JanK »

v kazdy autoelektrice ti ty loziska prodaj podle cisla na altiku...treba ElanCar tel 244 461 330 posilaj dobirkou
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od xSAFA »

Fikop píše:
xSAFA píše:Pri startovani zvlast ted jak je chladno se ozve takovy neprijemny hrcivy zvuk a pak uz to neni slyset pri sundani remenu jsem naprazdno protocil altikem a myslim ze je jasno lozisko nechutne hrci. Na kolik cca vyjde repase?

¨

Taky mě čeká repase altíku:(

Nevíte někdo jaké ložiska tam přijdou??? Urobím si to sám, ale potřebuji rozměr abych si ho mohl předem koupit a za den měl vše hotovo....pjosím poptejte se někde. Ď
Jak moc náročné je to přehodit? :)
Butch5
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Butch5 »

napis nebo zavolej cislo alternatoru a vsechny dily do nej jsem schopny dodat i na dobirku.... 775024808
stallker
Klubové ID: 2206

#6 Příspěvek od stallker »

ten sprej, co sháníš, dělá např. firma Tectane od Den Braven, jmenuje se klasicky "sprej na klínové řemeny" a maj ho třeba v kelly. A s tim altíkem je to přesně jak píše Butch5, je potřeba výrobce a číslo altíku a pak by to neměl být problém. Kdybys nepochodil, rád pomůžu.
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od xSAFA »

Díky kluci zatím jsem ho prošplíchl olejem a je klid. Řešit to budu později... :wink:
Odpovědět