Jo a kdyz jsme u toho po vymene remenu se mi sem tam stane ze remen zacne hvizdat neni to mokrem proste z niceho nic zastavim a remen popiskuje pak zas prestane... Kdysi mi to delalo na novem remenu u Golfa a v servisu mi to postrikali nejakym pripravkem a byl pokoj ale pripravek sem nikde nevidel
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Alternátor repase?
-
xSAFA
- Klubové ID: 1477
- Kontaktovat uživatele:
Pri startovani zvlast ted jak je chladno se ozve takovy neprijemny hrcivy zvuk a pak uz to neni slyset pri sundani remenu jsem naprazdno protocil altikem a myslim ze je jasno lozisko nechutne hrci. Na kolik cca vyjde repase?
Jo a kdyz jsme u toho po vymene remenu se mi sem tam stane ze remen zacne hvizdat neni to mokrem proste z niceho nic zastavim a remen popiskuje pak zas prestane... Kdysi mi to delalo na novem remenu u Golfa a v servisu mi to postrikali nejakym pripravkem a byl pokoj ale pripravek sem nikde nevidel
Je to celkem neprijemny na krizovatce si pripadam jak taxikarsky vento 
-
Fikop
- Klubové ID: 444
- Kontaktovat uživatele:
¨xSAFA píše:Pri startovani zvlast ted jak je chladno se ozve takovy neprijemny hrcivy zvuk a pak uz to neni slyset pri sundani remenu jsem naprazdno protocil altikem a myslim ze je jasno lozisko nechutne hrci. Na kolik cca vyjde repase?
Jo a kdyz jsme u toho po vymene remenu se mi sem tam stane ze remen zacne hvizdat neni to mokrem proste z niceho nic zastavim a remen popiskuje pak zas prestane... Kdysi mi to delalo na novem remenu u Golfa a v servisu mi to postrikali nejakym pripravkem a byl pokoj ale pripravek sem nikde nevidelJe to celkem neprijemny na krizovatce si pripadam jak taxikarsky vento
Taky mě čeká repase altíku:(
Nevíte někdo jaké ložiska tam přijdou??? Urobím si to sám, ale potřebuji rozměr abych si ho mohl předem koupit a za den měl vše hotovo....pjosím poptejte se někde. Ď
-
xSAFA
- Klubové ID: 1477
- Kontaktovat uživatele:
Jak moc náročné je to přehodit?Fikop píše:¨xSAFA píše:Pri startovani zvlast ted jak je chladno se ozve takovy neprijemny hrcivy zvuk a pak uz to neni slyset pri sundani remenu jsem naprazdno protocil altikem a myslim ze je jasno lozisko nechutne hrci. Na kolik cca vyjde repase?
Jo a kdyz jsme u toho po vymene remenu se mi sem tam stane ze remen zacne hvizdat neni to mokrem proste z niceho nic zastavim a remen popiskuje pak zas prestane... Kdysi mi to delalo na novem remenu u Golfa a v servisu mi to postrikali nejakym pripravkem a byl pokoj ale pripravek sem nikde nevidelJe to celkem neprijemny na krizovatce si pripadam jak taxikarsky vento
Taky mě čeká repase altíku:(
Nevíte někdo jaké ložiska tam přijdou??? Urobím si to sám, ale potřebuji rozměr abych si ho mohl předem koupit a za den měl vše hotovo....pjosím poptejte se někde. Ď