Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e36 malo fouka vetrak:(

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Maslista

#21 Příspěvek od Maslista »

jfrlbc píše:tak pylovej filtr byl opravdu přímo na větráku - 2 kruhové kusy a cena 1700 :((( ach jooo, nicméně nyní to fouká krásně ... teĎ už jen vyřešit foukání jen na 4 stupeň a mám to hotové ... měl sem venku ježka, ale ten je nějakej divnej, vůbewc se neshoduje s těmi fotkami, co tu jsou na foru k dispozici, jsou tam uvnitř klece takový 3 pružinky, alespoň doufám že to je ono :d hezký den a díky za příspěvky

no vidíš... filtr normálně vyčisti.. není to žádná věda... velký nečistoty třebas luxem a zbytek mýdlovou vodou... pořádně proprat..

dle tvého popisu myslím, že ježka nemáš... ty pružinky jsou "předřadný odpory" které by neměl být problém nahradit.. :wink:
Maslista

#22 Příspěvek od Maslista »

Kuaja píše:
Maslista píše:panebože.. :roll:
pylovej filtr je přímo na vetilátoru a dostaneš se k němu z motorového prostoru (pod předním sklem)
kabinovej filtr co popisuješ slouží pouze pro vnitřní okruh...!

No, tohle myslím nebyla uplně hezka odpoved a navic to neni moc pravda. Zalezi, jestli má auto digi klimu nebo nemá:
potom http://www.brunsnet.de/BMW/Pofi/index.htm

jinak je tady toho uz na foru moc k pohledani:

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=15891&highlight=pylov%FD+filtr

no nevím jestli to byla pěkná odpověď, ale asi jako jediná odpověděla na dotaz.. :mad:
Kuaja

#23 Příspěvek od Kuaja »

Maslista píše:no nevím jestli to byla pěkná odpověď, ale asi jako jediná odpověděla na dotaz.. :mad:

jo, dobrá haluz :mad: :D
Killca

#24 Příspěvek od Killca »

ty vole maslista, ty si nejakej nahustenej ne? vsak on se ptal na to proc mu to fouka malo, mysis ze mu predtim nebylo odpovezeno pravdive? co sem se zatim setkal s malofoukajicim vetranim tak to bylo dycky diky vnitrimu filtru, coz je jedna z tech dvou spravnych moznosti, tak nenervuj a neklej zbytecne (a uz vubec nevim proc tady lidi fakujes-absolutne zbytecny projevy)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Maslista

#25 Příspěvek od Maslista »

ale no tak kluci..! nebudeme z toho dělat kovbojku.. :wink:

jen by mně zajímalo jakej vliv má vnitřní filtr na foukání vzduchu do interiéru... voe.. :lol:
Killca

#26 Příspěvek od Killca »

Maslista píše:ale no tak kluci..! nebudeme z toho dělat kovbojku.. :wink:

jen by mně zajímalo jakej vliv má vnitřní filtr na foukání vzduchu do interiéru... voe.. :lol:
skoda ja mysel ze se chytnes :twisted:

ne hele, kdyz sem to dovez tak to nefoukalo, dal sem plnej, vetrak rval ale byl to jen lehkej vanek, vyndal sem ten vnitrni mikrofiltr (uz sem si nasel ze se mu tak primo rika :D ) vypadanul z toho vstupu hnuj jak z pole, listi, hlina, prach, proste bordel, dal sem novej filtr a ted se mi v aute malem lamou sedacky tim vichrem z vetraku :D tak nevim, treba je ten v motorovy casti uplne deravej no, osobne sem o nem ani nevedel :?
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Maslista

#27 Příspěvek od Maslista »

Killca píše:

ne hele, kdyz sem to dovez tak to nefoukalo, dal sem plnej, vetrak rval ale byl to jen lehkej vanek, vyndal sem ten vnitrni mikrofiltr (uz sem si nasel ze se mu tak primo rika :D ) vypadanul z toho vstupu hnuj jak z pole, listi, hlina, prach, proste bordel, dal sem novej filtr a ted se mi v aute malem lamou sedacky tim vichrem z vetraku :D tak nevim, treba je ten v motorovy casti uplne deravej no, osobne sem o nem ani nevedel :?

tak každopádně listí a bodel by tam neměly nic dělat.. na tvém místě bych si skontroloval pylovej filtr určitě nebude redy... ten vnitřní mikrofiltr by měl sloužit pouze pro vnitřní okruh ventilace.. :wink:

a neprovokuj... ! voe :evil: :wink:
jfrlbc

#28 Příspěvek od jfrlbc »

jfrlbc píše:díky díky :) jedu stránku po stránce, už jsem na 36 :))) a zjišťuju, kolik pěknejch závad ten můj "stařeček" má :)

Předpokládám, že mikrofiltr bude za přihrádkou u spolujezdce, ale abych pravdu řekl, tak si tím moc jistej nejsem, jak jsem toho moc přečetl, tak se mi plete verze s klimou/digiklimou/bez klimy .... za případné nasměrování předem díky :)

tak jsem ho nakonec našel,v interieru u E36 318i bez klimy není zhola nic ... Jediné filtry jsou přístupné z motorového prostoru, kde se po sundání mřížky a následného odmontování "vzduchového tunelu" objeví přímo ventilátor se dvěma kruhovýma filtrama - bohužel jejich cena není zrovna lidová cca1700 za oba kusy... Nyní už to hezky fouká a fouká a fouká ... Teď už jen pořešit podřadné odpory ventilátoru a budu spokojenej....
kosa
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od kosa »

Maslista píše:
Killca píše:

tak každopádně listí a bodel by tam neměly nic dělat.. na tvém místě bych si skontroloval pylovej filtr určitě nebude redy... ten vnitřní mikrofiltr by měl sloužit pouze pro vnitřní okruh ventilace.. :wink:

a neprovokuj... ! voe :evil: :wink:

to jsi mimo mísu .... pokud auto mám klimu má mikrofiltr uvnitř a na vent. jsou klapky pro uzavírání vnitřního okruhu a tudíž tam nejsou ty (jakoby hříbky) venkovní filtry, pokud nemá jsou filtry přímo na vent. , a to že najdeš vevnitř humus a bordel je časté pokud se nemění ........
Odpovědět