Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nejde ukazatel rychlosti a svítí kontrolka ABS a ASR
Prosím o radu.BMW E46 320d Nejdříve se mi rozsvítilo čidlo brzdových destiček. Po 10 km jsem prudce zabrzdil a začalo mi svítit ABS,ASR a výstraha brzd.No a po ujetí 20 km mě přestal jít tachometr. Vyměnil jsem kotouče a destičky s čidlem. Po výměně kontrolka destiček zhaslo, ale ABS,ASR svítí dál. Tachometr taky nejde. Hledal jsem závadu v pojistkách, ale marně. Nemůže to být spojeno třeba s nějakým čidlem, nebo tak něco? Díky za radu.
Mám podobný problém svítí mi opotřebení desek, ABS a ASR. Na diag. to ukázalo, že všechny čidla ABS jsou v pořádku. Zkusím vyměnit desky, jsou stejně na výměnu a pak uvidím. Jo a ještě mám otázku ty čidla na opotřebení desek jsou jen vepředu a nebo i vzadu. Nechal jsem vyměnit jen ty vepředu, tak nevím, jestli to bude stačit.
-
apw píše:Mám podobný problém svítí mi opotřebení desek, ABS a ASR. Na diag. to ukázalo, že všechny čidla ABS jsou v pořádku. Zkusím vyměnit desky, jsou stejně na výměnu a pak uvidím. Jo a ještě mám otázku ty čidla na opotřebení desek jsou jen vepředu a nebo i vzadu. Nechal jsem vyměnit jen ty vepředu, tak nevím, jestli to bude stačit.
Vlevo vepředu a vpravo vzadu
Prosím o radu.BMW E46 320d Nejdříve se mi rozsvítilo čidlo brzdových destiček. Po 10 km jsem prudce zabrzdil a začalo mi svítit ABS,ASR a výstraha brzd.No a po ujetí 20 km mě přestal jít tachometr. Vyměnil jsem kotouče a destičky s čidlem. Po výměně kontrolka destiček zhaslo, ale ABS,ASR svítí dál. Tachometr taky nejde. Hledal jsem závadu v pojistkách, ale marně. Nemůže to být spojeno třeba s nějakým čidlem, nebo tak něco? Díky za radu.