Kup si K&N do origo boxu, nic jineho nema vyznam. Pokud to dobře neodstiniš. Když jsem měl ja konus tak to akurat bralo vykon, tet jsem koupil K&N do origo boxu a maxxxxxx. spokojenost
sihlovecondra píše:Kup si K&N do origo boxu, nic jineho nema vyznam. Pokud to dobře neodstiniš. Když jsem měl ja konus tak to akurat bralo vykon, tet jsem koupil K&N do origo boxu a maxxxxxx. spokojenost
Kvidas píše:pouze vlozka do boxu se zvukem nic neudela pokud se nepletu.
Me je to fuck, stejne prez zvuk vyfuku nic jinyho neslysim, jinak ja mam BMC vlozku..
Mam konus a i pres vyfuk je zvuk pri seslapnuti plynu neskutecnej...ale to je tak vse, na vykonu to rozhodne neprida a i se sebelepsim odstinenim to nikdy nebude tak jak u origo filtru...takze jestli ho tam mas, nech to tak jak je a kup pouze vlozku, tak jak doporucujou kluci.
Kvidas píše:pouze vlozka do boxu se zvukem nic neudela pokud se nepletu.
Me je to fuck, stejne prez zvuk vyfuku nic jinyho neslysim, jinak ja mam BMC vlozku..
Mam konus a i pres vyfuk je zvuk pri seslapnuti plynu neskutecnej...ale to je tak vse, na vykonu to rozhodne neprida a i se sebelepsim odstinenim to nikdy nebude tak jak u origo filtru...takze jestli ho tam mas, nech to tak jak je a kup pouze vlozku, tak jak doporucujou kluci.
já mam 523i a vložku green a je to znát, teď jsem ho pral a jeden den jezdil na papírový filtr, který je nový a když jsem tam dal zpátky green, tak je auto určitě živější odspoda. Na zvuku ani rychlosti jsem nic nepoznal, jen motor lépe reaguje.
Ja mam toto od K&N, vzduch je nasavan dole v prednim narazniku a funguje to dobre i kdyz j to hodne ohraty, tak tam neni pokles vykonu kvuli nasavani horkeho vzduchu, kterej byl znat predtim, kdyz sem tam mel standartni kuzel od K&N.
Je jedno jaký je v podstatě výrobce toho bavlněného filtru, ale důležité je ho mít správným množstvím oleje napuštěný. Suchý nefiltruje a přespříliš napuštěný zase zamastí váhu vzduchu.
nejlepsi volba je jak rikaji kluci KN do origo boxu, nezveda to nijak hlucnost a spis ti to zlepsi prubeh vykonu nez ty univerzalni z burzy apod, akorat je to tam na skodu nez na uzitek, KN po case vyperes v cisticim roztoku a naimpregnujes a jedes dal, takze to zas ani tak drahe neni kdyz vezmes ve srovnani z klasickym papirovym filtrem