Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
aktulalni spotřeba 25L
-
hanzik
- Klubové ID: 1251
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj je to tu možná napsány xkrát ale přece.Když jedu do kopce na dvojku a vubec skoro nešlapu na plyn (prostě ať dělám co dělám) aktuální spotřeba je 25l .Je to normální ???Asi jo co???Jinak mám spotřebu 11,6 l na 100km (lehčí nohu už mít nemůžu) s 316i M43 ale asi to je těma krátkejma vzdálenostma pod 15km a tou zimou co???Potvrdíte mi to někdo???Nebo to mám poslat na diagnostiku?? Vím že jsem hromadu lidí tady nasral že jsem se zeptal takže sorry.
-
xSAFA
- Klubové ID: 1477
- Kontaktovat uživatele:
No heled tou diagnostikou nic nezkazíš ale neni vždy zaručené že se pouhym pripojenim ctecky zavad ty zavady skutecne zobrazi. Me strasne spotrebu ovlivnoval snimac polohy vacky + spatne lambdy ale zasadni vliv mel ten snimac. Ale zdá se mi ta aktual i prumerna spotreba dost no zalezi co je pro tebe lehka noha... Na druhou stranu ta rucicka aktualni spotreby se mi nezda extra presna.
-
Brody
- Klubové ID: 1772
- Kontaktovat uživatele:
me ta rafika leze az za tu tricitku na 1 i 2.Hold rozjezdy a studemej motor!Jinak tu spotrebu mas krapet vetsi ne?Ja jezdim do prace 7km a zpet dalsich 7km.Ted na nadrz ani nemam vetsi ujetou vzdalenost nez 15km a mozna se dostanu i pod 10l/100km.Ja se snazim kdyz uz jedu na tuhle vzdalenost tak aspon setrit motor!Vic jak 3500 ho netocim!
-
xSAFA
- Kontaktovat uživatele:
Nevim kde presne je na 1.6 ale kazdpoadne musi byt nekde z boku hlavy vede k nemu kabel a mel by byt uchyceny imbusovym sroubkem. Jo kupoval jsem ho novy neni to nic strasneho a spotreba mi spadla znacne
Ale cteckou se na to neprislo muselo se to zvlast promerit. Ale netvrdim ze je to tvuj problem, jen vim z vlastno zkusennosti ze ma znacny vliv na spotrebu. 
-
xSAFA
- Kontaktovat uživatele:
Snimac vacky - prace na 15minut aji s cigarkemhanzik píše:Tu aktual spotřebu bych až tak vážně taky nebral ale dost mě to vyvedlo z míry když jsem zjistit že mám spotřebu těch 12 ,takže proto.Jo a ještě jedna věc kdybych zjistil třeba že mám v háji lambdu nebo ten snímač polohy vačkového hřídele jsem schopnej si to vyměnit sám nebo to radši nedělat??
-
Lukybar
- Klubové ID: 3760
- Kontaktovat uživatele:
Mám to samé co popisouješ. Ale moc to neřešim. Jízdu si užívám. Ale dokud je auto studené tak ho netočim. Do prace jezdim cca 5km takže na studenej do prace a zpět. Spotřeba kolem těch 10ti. Mám ale podezření na lambdu. Je cítít štiplavý kouř z vyfuku. Az dojedu na diagnostiku tak dam vedet
PS: Mam BMW - spotřebu neřešim 
-
michal09
- Klubové ID: 1407
Klucí nevím, nechci se chlubit, ale já v létě jezdil za 8l/100km a teď jezdím taky, možná o nějakou decku více, ale v podstatě nepociťuju žádnej velkej rozdíl. Jezdím převážně po Praze a do 9l/100km se vejdu myslím vždycky, nehledě na to, že klobouka nejezdím, jezdím normálně. Mám M43 18ku, rok 94...
Já jen že by mě asi s*alo mít 316i a spotřebu srovnatelnou s 6válem...
Nic no, nemyslím to špatně
Přeju Ti ať to dáš rychle dokupy a jezdíš za 8 průměr, tak jak 4válečky od BéeMWéčka jezdit více méně mají... 
Nic no, nemyslím to špatně
-
krtek
- Klubové ID: 2549
jojo taky be mě ro sr**lo...mám 6-ti vál a spotřeba 9.6 a to jezdim krátký vzdálenosti a vlastně pořád studenej,což mě štve!!michal09 píše:Klucí nevím, nechci se chlubit, ale já v létě jezdil za 8l/100km a teď jezdím taky, možná o nějakou decku více, ale v podstatě nepociťuju žádnej velkej rozdíl. Jezdím převážně po Praze a do 9l/100km se vejdu myslím vždycky, nehledě na to, že klobouka nejezdím, jezdím normálně. Mám M43 18ku, rok 94...
Nic no, nemyslím to špatněPřeju Ti ať to dáš rychle dokupy a jezdíš za 8 průměr, tak jak 4válečky od BéeMWéčka jezdit více méně mají...
-
xSAFA
- Kontaktovat uživatele:
Nechal sem udělat kompletni diagnostiku motoru - vše se proměřilo. Nech to čidlo změřit. Nemusí být špatné třeba je u tebe úplně jiný problém jen mě to napadlo.hanzik píše:Tak to je pajáda.No a jak si zjistil že ten snímač vačky je v háji přes diagnostiku a koupil a vyšlo???Já jen že pokud mi vyhodi diagnostiku chybu já vrazím do čidla 2litry a stejně to nic nevyřešíco potom?? Ale asi mi nic jiného nebude zbývat
-
Brody
- Klubové ID: 1772
- Kontaktovat uživatele:
Ja prez leto jezdil za 7.Jinak ted si auto nastartuju a kolikrat bezi na volnobeh i 10minut.Potom de o to ze sem zadnou vetsi trasu na tuhle nadrz nenajel.Max tech 15km,a taky de o to jakou trasu jedes!Ja kdyz jedu do prace tak jedu jen z kopce,takze se to ani neohreje.a kdyz jedu z prace tak do kopce,takze pomalu ani tu 5ku ted nedam,kord kdyz je porad mlha a srnky mi tu skacou pred autem porad!Jinak jestli jezdis prevazne rovinky tak to potom jo.Ale tech 12 je dost.Ja ted mam necelejch 10.takze to nejak zatim neresim.michal09 píše:Klucí nevím, nechci se chlubit, ale já v létě jezdil za 8l/100km a teď jezdím taky, možná o nějakou decku více, ale v podstatě nepociťuju žádnej velkej rozdíl. Jezdím převážně po Praze a do 9l/100km se vejdu myslím vždycky, nehledě na to, že klobouka nejezdím, jezdím normálně. Mám M43 18ku, rok 94...
Nic no, nemyslím to špatněPřeju Ti ať to dáš rychle dokupy a jezdíš za 8 průměr, tak jak 4válečky od BéeMWéčka jezdit více méně mají...