Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Olej po milionte - LL vs. neLL

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Marty_ »

Priznam se bez muceni, ten 40ti strankovej laborat jsem linej cist :oops: potrebuju vedet jakej olej do 3,0i - zrejme asi 5W40 ale jsem na vazkach jestli tam soupnout LongLife a menit po 20tis nebo radsi "obyc" a menit po 10tis? Udajne je to o dost lepsi..
A znacku? Zrejme asi Castrol kdyz ho doporucuje BMW?
Dave
Klubové ID: 469
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Dave »

Martyn píše:Priznam se bez muceni, ten 40ti strankovej laborat jsem linej cist :oops: potrebuju vedet jakej olej do 3,0i - zrejme asi 5W40 ale jsem na vazkach jestli tam soupnout LongLife a menit po 20tis nebo radsi "obyc" a menit po 10tis? Udajne je to o dost lepsi..

Castrol a BMW je jenom marketing. Dej tam olej jakékoliv renomované firmy. Viskozitu nejlíp tu co tam máš teď a měň mezi 10-15 podle toho jestli jezdíš dlouhé trasy nebo krátké.

Na LL se vykašli jestli máš svoje auto rád, nebo pokud na tento režim auto nejezdilo doteď.
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Marty_ »

Dave píše:
Martyn píše:Priznam se bez muceni, ten 40ti strankovej laborat jsem linej cist :oops: potrebuju vedet jakej olej do 3,0i - zrejme asi 5W40 ale jsem na vazkach jestli tam soupnout LongLife a menit po 20tis nebo radsi "obyc" a menit po 10tis? Udajne je to o dost lepsi..

Castrol a BMW je jenom marketing. Dej tam olej jakékoliv renomované firmy. Viskozitu nejlíp tu co tam máš teď a měň mezi 10-15 podle toho jestli jezdíš dlouhé trasy nebo krátké.

Na LL se vykašli jestli máš svoje auto rád, nebo pokud na tento režim auto nejezdilo doteď.
No auto doted jezdilo v Italii a mam dojem na 5W30 jenze ten neni idealni pro nase podminky takze chte nechte tam musim dat neco jineho nez tam bylo doted:( jj s tim LL si taky myslim ze bude lepsi obyc olej a menit casteji..
Pavel H
Klubové ID: 98

#4 Příspěvek od Pavel H »

Pokud se Ti topic o olejich nechce cist, tak napis SZ Majorovi, ktery o nich vi nejvice a vzdy rad poradi. To by mohl takovy topic zakladat kazdy druhy.
Chystam se ten topic o olejich procistit a zprehlednit, ale dejte mi cas.

LOCKED
Odpovědět