Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
316I M43 - nejde diagnostika motoru
-
surfis
- Klubové ID: 1355
- Kontaktovat uživatele:
byl jsem dneska v servisu a chtěl jsem nechat zkontrolovat, zda není nějaká chyba v motoru (elektrice), protože mi auto podezřele moc žere (průměr 11L/100km a to je tak 60% mimo město). Jenže ten technik se tam nemohl dostat, kouknul se na ABS, vynuloval inspekci, ale do ŘJ motoru se nedostal, prej je to divný. Nestalo se někomu z vás něco podobného? Nebo nevíte, v čem by mohl být problém?
- Killca
- Klubové ID: 1648
ja kdyz byl poprvy na diagu, dokonce super BOSCH na vsechny mozny stroje, tak mu to po napichnuti napsalo neznamy chyby a pote zacal program padat a znovuto same
jinak podruhe mi to testoval SPEEDY nejakym diagem na notesu a slo to OK, tak nevim, mam americkou jednotku
jinak primo tvuj problem mozna bude ze mas spatny civky, svicky, lambda sondu nebo vahu vzduchu na sani
jinak primo tvuj problem mozna bude ze mas spatny civky, svicky, lambda sondu nebo vahu vzduchu na sani
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
- Killca
- Klubové ID: 1648
no tak lambda sonda nebo vaha vzduchu no, uz nic jinyho byt o nemelo bejt vahu si pujc od nekoho a pak je to jasnysurfis píše:zkusím s tím zajet do BMW, tam to snad rozchodí. Jinak žere to jako protržený, svíčky mám nový NGK (měnil jsem i všechny filtry a olej Castrol 5W40), ale každý ráno když poprvé nastartuji, tak pokud to neprohrábnu, tak to zdechne. Když zdechne a natočím to znova, tak to jede v pohodě...
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
DOEMIXXX
- Klubové ID: 881
lambdu koupis treba v Elitu za "par" kacek...btw. taky jsem ji mel naclou v E36 1.6 M43, ale zralo to ve meste 8,5l a ne 11 (to mi zere ted 740i)surfis píše:zkusím s tím zajet do BMW, tam to snad rozchodí. Jinak žere to jako protržený, svíčky mám nový NGK (měnil jsem i všechny filtry a olej Castrol 5W40), ale každý ráno když poprvé nastartuji, tak pokud to neprohrábnu, tak to zdechne. Když zdechne a natočím to znova, tak to jede v pohodě...
-
surfis
- Klubové ID: 1355
- Kontaktovat uživatele:
no jo..., ale to si tam neměl 225/45/17... jinak na 55L najedu do 500km, pokud jezdím jenom město, tak i méně.
Prostě to nechám píchout na diag. (nevím kolik za to v BMW budou chtít, ale snad to nebude pálka) a snad se uvidí.
PS: teď před vánocema.... nový zimáky (205/55/16), nový tlumiče Sachs Advantage, a bůh ví, co se mi ještě do konce roku vyse.., no radosti...., le to auto mám rád, tak co bych pro něj neudělal
Prostě to nechám píchout na diag. (nevím kolik za to v BMW budou chtít, ale snad to nebude pálka) a snad se uvidí.
PS: teď před vánocema.... nový zimáky (205/55/16), nový tlumiče Sachs Advantage, a bůh ví, co se mi ještě do konce roku vyse.., no radosti...., le to auto mám rád, tak co bych pro něj neudělal