Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Dálkové odemykání
- Killca
- Klubové ID: 1648
no jestli vis jak na to a mas ty tezky prachy co das BMW za nove dva klice a cipy a celou tu jednotkupat píše:A co dodelani orig. BMW dalkace k centralu na odemikani?Abych mel origo dalkac klicek, zatim co ted mam jen se svetylkem......nejak dokoupit klicek+dalkac---namontovat to a potom nejak dobastlit ten klicek?
Snad je to k pochopeni

vlevo je matal  a vpravo Killca
 a vpravo Killca 

a vpravo Killca
 a vpravo Killca 
- Killca
clen 100rm ma, podle me je to masirka, ale stale je to na smrtelniky dost drahy, i kdyz to ale ma plno vyhod, pokud pudes primo do magiccaruchopigari píše:Mno já chci taky dávat centrál s dálkáčem, ale když už to budu dělat tak bych chtěl i dálkovej start..nemá někdo zkušenosti s rímhle?? Mám na mysli dávat to na e36..
 a vpravo Killca 

a vpravo Killca
 a vpravo Killca 
Magicar má teď slevy, i s dálk. startem 4200,-Killca píše:clen 100rm ma, podle me je to masirka, ale stale je to na smrtelniky dost drahy, i kdyz to ale ma plno vyhod, pokud pudes primo do magiccaruchopigari píše:Mno já chci taky dávat centrál s dálkáčem, ale když už to budu dělat tak bych chtěl i dálkovej start..nemá někdo zkušenosti s rímhle?? Mám na mysli dávat to na e36..

Touring & Compact
   Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
- Killca
jo jo sem prave koukal tedko nekde no, to uz tak strasny neni, asi planujou doprodat a vydat novou verziDan td píše:Magicar má teď slevy, i s dálk. startem 4200,-Killca píše:clen 100rm ma, podle me je to masirka, ale stale je to na smrtelniky dost drahy, i kdyz to ale ma plno vyhod, pokud pudes primo do magiccaru
 taky bych do toho sel,takze darek k vanocum je jasnej
 taky bych do toho sel,takze darek k vanocum je jasnej 
 a vpravo Killca 

a vpravo Killca
 a vpravo Killca 
Třeba od Magicaru ti tam půjde každej ...chopigari píše:Můžete mi pls někdo poslat jakej by šel do e36 coupé?? vubec nevim
vůbec se v tom nevyznám

jde mi o dálkovej centrál (s alarmem) a popř. i tím dálkovým startem...
Viz http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoalarmy/magicar/
 Touring & Compact
   Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
- 
				chopigari
- Kontaktovat uživatele:
Třeba od Magicaru ti tam půjde každej ...
Viz http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoalarmy/magicar/[/quote]
Mno tak do toho jdu!!! a nevíš jak je to s instalací?? Jako já určitě bych se do toho sám nepouštěl
   a nevíš jak je to s instalací?? Jako já určitě bych se do toho sám nepouštěl   a jestli náhodou někdo neví kolik by si za to vzal nějakej elektrikář...
   a jestli náhodou někdo neví kolik by si za to vzal nějakej elektrikář...

Viz http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoalarmy/magicar/[/quote]
Mno tak do toho jdu!!!
 a nevíš jak je to s instalací?? Jako já určitě bych se do toho sám nepouštěl
   a nevíš jak je to s instalací?? Jako já určitě bych se do toho sám nepouštěl   a jestli náhodou někdo neví kolik by si za to vzal nějakej elektrikář...
   a jestli náhodou někdo neví kolik by si za to vzal nějakej elektrikář...Mno tak do toho jdu!!!chopigari píše:Třeba od Magicaru ti tam půjde každej ...
Viz http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoalarmy/magicar/
 a nevíš jak je to s instalací?? Jako já určitě bych se do toho sám nepouštěl
   a nevíš jak je to s instalací?? Jako já určitě bych se do toho sám nepouštěl   a jestli náhodou někdo neví kolik by si za to vzal nějakej elektrikář...[/quote]
   a jestli náhodou někdo neví kolik by si za to vzal nějakej elektrikář...[/quote]No za montáž chtěj 2 litry a víc, vzhledem k tomu, že to není žádná věda bys to měl zvládnout i sám - stačí multimetr z Tesca za kilo

Touring & Compact