ja daval jen dalkovej central RJ CZ KEY, a cely to bylo za litr, stim ze zapojeni je primitivni pod kaslikem a vystrelovaci klice si udelat u zamecnika
A co dodelani orig. BMW dalkace k centralu na odemikani?Abych mel origo dalkac klicek, zatim co ted mam jen se svetylkem......nejak dokoupit klicek+dalkac---namontovat to a potom nejak dobastlit ten klicek? Snad je to k pochopeni
pat píše:A co dodelani orig. BMW dalkace k centralu na odemikani?Abych mel origo dalkac klicek, zatim co ted mam jen se svetylkem......nejak dokoupit klicek+dalkac---namontovat to a potom nejak dobastlit ten klicek? Snad je to k pochopeni
no jestli vis jak na to a mas ty tezky prachy co das BMW za nove dva klice a cipy a celou tu jednotku
Mno já chci taky dávat centrál s dálkáčem, ale když už to budu dělat tak bych chtěl i dálkovej start..nemá někdo zkušenosti s rímhle?? Mám na mysli dávat to na e36..
chopigari píše:Mno já chci taky dávat centrál s dálkáčem, ale když už to budu dělat tak bych chtěl i dálkovej start..nemá někdo zkušenosti s rímhle?? Mám na mysli dávat to na e36..
clen 100rm ma, podle me je to masirka, ale stale je to na smrtelniky dost drahy, i kdyz to ale ma plno vyhod, pokud pudes primo do magiccaru
chopigari píše:Mno já chci taky dávat centrál s dálkáčem, ale když už to budu dělat tak bych chtěl i dálkovej start..nemá někdo zkušenosti s rímhle?? Mám na mysli dávat to na e36..
clen 100rm ma, podle me je to masirka, ale stale je to na smrtelniky dost drahy, i kdyz to ale ma plno vyhod, pokud pudes primo do magiccaru
Magicar má teď slevy, i s dálk. startem 4200,-
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Killca píše:clen 100rm ma, podle me je to masirka, ale stale je to na smrtelniky dost drahy, i kdyz to ale ma plno vyhod, pokud pudes primo do magiccaru
Magicar má teď slevy, i s dálk. startem 4200,-
jo jo sem prave koukal tedko nekde no, to uz tak strasny neni, asi planujou doprodat a vydat novou verzi taky bych do toho sel,takze darek k vanocum je jasnej
Můžete mi pls někdo poslat jakej by šel do e36 coupé?? vubec nevim vůbec se v tom nevyznám jde mi o dálkovej centrál (s alarmem) a popř. i tím dálkovým startem...
chopigari píše:Můžete mi pls někdo poslat jakej by šel do e36 coupé?? vubec nevim vůbec se v tom nevyznám jde mi o dálkovej centrál (s alarmem) a popř. i tím dálkovým startem...
Mno tak do toho jdu!!! a nevíš jak je to s instalací?? Jako já určitě bych se do toho sám nepouštěl a jestli náhodou někdo neví kolik by si za to vzal nějakej elektrikář...
Mno tak do toho jdu!!! a nevíš jak je to s instalací?? Jako já určitě bych se do toho sám nepouštěl a jestli náhodou někdo neví kolik by si za to vzal nějakej elektrikář...[/quote]
No za montáž chtěj 2 litry a víc, vzhledem k tomu, že to není žádná věda bys to měl zvládnout i sám - stačí multimetr z Tesca za kilo
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...