Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e36 malo fouka vetrak:(
-
- Kontaktovat uživatele:
36touring36 píše:ciao..mam 2zonovku digi..a stve me jen to,ze kdyz osolim vetrak a prepnu to aby to foukalo na me,tak to fouka strasne malo aji kdyz je vetrak naplno..neni nejakej filtr kterej by mohl byt zanesenej?nebo cim to muze byt??zrovna kdyz je venku zima a potrebuju aby to topilo a foukalo tak to nefouka
Myslim, že to fouká málo proto, že to ještě není nahřátý. Aby na tebe nešel studenej, když sis objednal teplej

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
pokud fouka malo je vice duvodu, ale muze to byt zaneseny pylovy filtr v kabine auta, odmontuj kaslik (2 sroubky sou ve vyfukach vzduchu, dalsi dva sou nad otvorem kasliku, dalsi dva sou pri oetvrenem kasliku pod dirou kasliku a dva muzes mit jeste dole pod celym kaslikem na stranach na tapecu a jeden "desitkovej" je nad vnitrim svetylkem v kasliku)
secko sundej, odpoj dva konektory do kasliku a jakoby za klimatizaci (ovaladacem fukaru) mas uvnitr takovej srac, odzhora dolu a veprostred je kulaty neco cimz otocis normalne jako povoleni sroubku, vyndas to a za nim mas nasunuty "pylak" mel by byt origo nalamany do 3 casti, ktery na sobe ale drzi, vytahnes to za takovou pacicku (pokud tam je) a vyluxuj vnitrek od listu a bordelu, muzes jezdit bud bez pylaku nebo koupit novej, da se sehnat do 3 kil mysim, vymenit a jedes fukar na plnej vykon
secko sundej, odpoj dva konektory do kasliku a jakoby za klimatizaci (ovaladacem fukaru) mas uvnitr takovej srac, odzhora dolu a veprostred je kulaty neco cimz otocis normalne jako povoleni sroubku, vyndas to a za nim mas nasunuty "pylak" mel by byt origo nalamany do 3 casti, ktery na sobe ale drzi, vytahnes to za takovou pacicku (pokud tam je) a vyluxuj vnitrek od listu a bordelu, muzes jezdit bud bez pylaku nebo koupit novej, da se sehnat do 3 kil mysim, vymenit a jedes fukar na plnej vykon
vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
- Kontaktovat uživatele:
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
jfrlbc píše:36touring36 píše:diik z rady draci,hned jak bude chvilka tak nato mrknu a pak dam vedet jaky byly uspechy
mám podobný problém na 318i, větrák jede naplno (dle zvukového projevu) ael do auta moc vzduchu nedolétne .... prosím o odpověď, díky
ty se mi snad zdas vzdyt ji o par radku mas ... proste vymen mikrofiltr ! pokud nevis kde ho mas nebo jakej typ tak si zajed do servisu !
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
díky díky
jedu stránku po stránce, už jsem na 36
)) a zjišťuju, kolik pěknejch závad ten můj "stařeček" má
Předpokládám, že mikrofiltr bude za přihrádkou u spolujezdce, ale abych pravdu řekl, tak si tím moc jistej nejsem, jak jsem toho moc přečetl, tak se mi plete verze s klimou/digiklimou/bez klimy .... za případné nasměrování předem díky

Předpokládám, že mikrofiltr bude za přihrádkou u spolujezdce, ale abych pravdu řekl, tak si tím moc jistej nejsem, jak jsem toho moc přečetl, tak se mi plete verze s klimou/digiklimou/bez klimy .... za případné nasměrování předem díky

za kaslikem vpravo na stredu auta jakoby presne za ovladanim fukaru, ale proste se tam dostanes jen od kasliku, kde zto mas i otviraci mechanismus toho pylovyho filtru, jed podle meho navodu par zprav nad touhle za uziti baterky a urcite to najdes, chce to jen byt zvidavy a vsimavy jako spravny clovekjfrlbc píše:díky díkyjedu stránku po stránce, už jsem na 36
![]()

vlevo je matal
a vpravo Killca 

Killca píše:za kaslikem vpravo na stredu auta jakoby presne za ovladanim fukaru, ale proste se tam dostanes jen od kasliku, kde zto mas i otviraci mechanismus toho pylovyho filtru, jed podle meho navodu par zprav nad touhle za uziti baterky a urcite to najdes, chce to jen byt zvidavy a vsimavy jako spravny clovekjfrlbc píše:díky díkyjedu stránku po stránce, už jsem na 36
![]()
panebože..

pylovej filtr je přímo na vetilátoru a dostaneš se k němu z motorového prostoru (pod předním sklem)
kabinovej filtr co popisuješ slouží pouze pro vnitřní okruh...!
Maslista píše:panebože..![]()
pylovej filtr je přímo na vetilátoru a dostaneš se k němu z motorového prostoru (pod předním sklem)
kabinovej filtr co popisuješ slouží pouze pro vnitřní okruh...!
No, tohle myslím nebyla uplně hezka odpoved a navic to neni moc pravda. Zalezi, jestli má auto digi klimu nebo nemá:
potom http://www.brunsnet.de/BMW/Pofi/index.htm
jinak je tady toho uz na foru moc k pohledani:
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=15891&highlight=pylov%FD+filtr
patras píše:jfrlbc píše:36touring36 píše:diik z rady draci,hned jak bude chvilka tak nato mrknu a pak dam vedet jaky byly uspechy
mám podobný problém na 318i, větrák jede naplno (dle zvukového projevu) ael do auta moc vzduchu nedolétne .... prosím o odpověď, díky
ty se mi snad zdas vzdyt ji o par radku mas ... proste vymen mikrofiltr ! pokud nevis kde ho mas nebo jakej typ tak si zajed do servisu !
tak mikrofiltr moje auto vůbec nemá, odstrojil jsem komplet celou palubku od spolujezdce i u řidiče a nikde nic .... poslední šance, že bude zanesený ten pylový filtr .... vyzkouším, jdu do garáže

jfrlbc píše:patras píše:jfrlbc píše:[quote="36touring36"]diik z rady draci,hned jak bude chvilka tak nato mrknu a pak dam vedet jaky byly uspechy
tak mikrofiltr moje auto vůbec nemá, odstrojil jsem komplet celou palubku od spolujezdce i u řidiče a nikde nic .... poslední šance, že bude zanesený ten pylový filtr .... vyzkouším, jdu do garáže

tak pylovej filtr byl opravdu přímo na větráku - 2 kruhové kusy a cena 1700