Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zimní gumy ...
-
- Klubové ID: 1187
jak testy tak zkušenosti radí michelinky nebo dunlopy a goodyearypozisss píše:nejvíc doporučované gumy tady jsou DUNLOP WINTER SPORT M3 - dal jsem na doporučení a jsou SUPER!!!
a rozměry podle techničáku (soudruzi vědí proč to tam píšou)
http://www.oeamtc.at/refresh/frameset.p ... rsicht.htm
http://www.adac.de/Tests/Reifentests/Wi ... =8979&TL=2
-
- Klubové ID: 1028
khonza318 píše:jak testy tak zkušenosti radí michelinky nebo dunlopy a goodyearypozisss píše:nejvíc doporučované gumy tady jsou DUNLOP WINTER SPORT M3 - dal jsem na doporučení a jsou SUPER!!!
a rozměry podle techničáku (soudruzi vědí proč to tam píšou)
http://www.oeamtc.at/refresh/frameset.p ... rsicht.htm
http://www.adac.de/Tests/Reifentests/Wi ... =8979&TL=2

-
- Klubové ID: 1407
Jj, taky jsem na doporučení koupil new Dunlop wintersport M3, myslím že je velice příznivý poměr kvalita/cena. Koupil jsem rozměr 185/65 R15, 4ks za rovných 5700kč, což si myslím že je solidní..pozisss píše:nejvíc doporučované gumy tady jsou DUNLOP WINTER SPORT M3 - dal jsem na doporučení a jsou SUPER!!!

-
- Klubové ID: 1016
- Kontaktovat uživatele:
loňský je Goodyear Ultra Grip 6 nebo záleží jak se to bere zima je přelomová teď je třeba 07/08 loni 06/07 bral jsem to podle toho_peper píše:Goodyear Ultra Grip 7 je loňský modelAjwori píše:jinak pneumatika Goodyear Ultra Grip 7 je z deseti testovanejch gum pro letožní zimu zvolena jako ta nejlepší
-
UG7 je opravdu loňská guma. Letos je UG7+. Dezén úplně stejný, ale vylepšená směs. Právě proto by mě zajímaly testy.Ajwori píše:loňský je Goodyear Ultra Grip 6 nebo záleží jak se to bere zima je přelomová teď je třeba 07/08 loni 06/07 bral jsem to podle toho_peper píše:Goodyear Ultra Grip 7 je loňský modelAjwori píše:jinak pneumatika Goodyear Ultra Grip 7 je z deseti testovanejch gum pro letožní zimu zvolena jako ta nejlepší
-
- Klubové ID: 1772
- Kontaktovat uživatele:
Co mi rikal pneuservisak tak tyhle gumy pry v testech na dobrych mistech,ale po ujeti nejakych km a po snjeti minima vzorku pry prestanou drzet.Lidi jim pry jezdiy na reklamace.Tak nevimAjwori píše:jinak pneumatika Goodyear Ultra Grip 7 je z deseti testovanejch gum pro letožní zimu zvolena jako ta nejlepší
-
Mě nestraš... to by mě zajímalo, jak se reklamuje takový "přestalo to držet"...Brody píše:Co mi rikal pneuservisak tak tyhle gumy pry v testech na dobrych mistech,ale po ujeti nejakych km a po snjeti minima vzorku pry prestanou drzet.Lidi jim pry jezdiy na reklamace.Tak nevimAjwori píše:jinak pneumatika Goodyear Ultra Grip 7 je z deseti testovanejch gum pro letožní zimu zvolena jako ta nejlepší
-
- Klubové ID: 1251
- Kontaktovat uživatele:
Hele tak toho bych se nebál v práci kámoš před rokem koupil a jezdil na nich celou minulou zimu a tak cca 30000 km na dálnicích a sem tam i nejaká ta vesnička.Minulý rok byla ta zima mizerná a hrozně ho štvalo že si to nemohl ty gumy vyzkoušet.Předevčírem jsem snima jel přes jeseníky a myslel jsem že pojedu pánům z goodyru zulíbat ruce...Drží to jak lepidlo.Takže je to blbost po tolika km na asfaltu se musely dost opotřebit a já s jezdil po sněhu a břečkách jak v létěd.aemon píše:Mě nestraš... to by mě zajímalo, jak se reklamuje takový "přestalo to držet"...Brody píše:Co mi rikal pneuservisak tak tyhle gumy pry v testech na dobrych mistech,ale po ujeti nejakych km a po snjeti minima vzorku pry prestanou drzet.Lidi jim pry jezdiy na reklamace.Tak nevimAjwori píše:jinak pneumatika Goodyear Ultra Grip 7 je z deseti testovanejch gum pro letožní zimu zvolena jako ta nejlepší