ps: doufám že nefadí že ty ventily těsně před tryskou jsem profoukl tlakovým vzduchem.. pak mě napadlo že by tam mohla být membrána... doufám že jsem jí tim neoddělal..
předem díky za každou radu..
no když u mě je problém i s tim že mi zároveň protéká voda zepředu i ze zadu.. takže nevim no.. spíš bych to typoval na bordel v tom ventilu co otvírá zadní ostřikovače.. prostě se tam něco asi dostalo, a je to v mezi-poloze.. nebo je v prdeli..plysakmartin píše:taky mi jeden odešel,tak jsem ho dal natvrdo a funguje to bez problémů
no tak to já elektrikar nejsem vůbec, sem rozenej strojar.. ale nic na tom neni, ale ty trisky bych tipoval spiš na ty udělátka těsně před triskami (nebo jsou ucpané) protože ty na 99% slouží k rychlešímu přívodu vody k tryskám.. prostě upouští vzduch, ale po určíté době ztratí funkci.. ale je dobré si nad tim lámat hlavu.. já to chvilku řešil.. svým způsobem je to banalita.. ale zabrat to dalo..Killca píše:pekne vyresene, tos mi nasadil brouka do hlavy protoze me trochu malo strika jedna tryska ze ctyr, tak an to musim taky kouknout, ale koukam docela profik elektrikar ne, sem vystudoval elektro skolu a todle bych nedal jako