Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Problém s výměnou kol - help

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Slid
Klubové ID: 1699

#21 Příspěvek od Slid »

castro píše:
Radim046 píše:Jinak Slid nepsal že má jet utahovat kola do BMW ale někam do servisu.A to snad neznamená vždy servis bmw.Utahnout šrouby na správnej moment umí určitě i v jinem servisu než přimo v BMW :D
to byla narážka na diskuzi o mytí motoru... Slid určitě ví...

mi přijde že má Slid nějaký osobní problémy a léčí si tu nějaký komplexíky, protože je poslední dobou hodně rejpavej...

Na to lze doporučit jedině jasmínovou koupel pro uvolnění od stresu ;-)
Nemám žádný komplexy nevím jak si na tohle přišel, to si myslíš jako že hned když ti někdo nepřitakává že má hned komplex, můžeš mi ukázat kde do někoho poslední dobou rýpu, myslím si že o autech něco vím čili se snažím poradit jak umím :roll:
Moje reakce byla na přetahování šroubů kde díky přetáhlému šroubu si můžeš nadělat docela dost velké starosti, to že ty si to neunes a hned se čertíš za to já nemůžu, čili tu koupel kterou mě doporučuješ si dej ještě jednou i za mě.
AC díky že si mi jasně ukázal jak se povolují šrouby a jak vypadá dutá trubka.......
mira2: tobě gratuluju že se nakonec povedlo
Jinak já už k tady k tomu tématu nemám radši co říct.
:roll:
droban
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od droban »

zajed do vetsiho pneuservisu a za 5 minut to mas vse sundany maji na to spesl klice tak jsem to resil po ztrate a jen sem cucel jak to rychle sundali :D a cena byla 20kc za sundani
kosa
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od kosa »

hele řekni kde v Brně (jestli to teda bylo) zajel bych se na to kouknout ...určitě by se hodil ... :lol:
hanzik
Klubové ID: 1251
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od hanzik »

NO tak trubka je uplně normální nástroj na povolování šroubů.Sice pokud ji musím použít tak s citem a při utahování si už dám pozor.Pokud to děláš pokaždé tak být tebou tak bych příště tak neutahoval jinak ti to jednou nevyjde a něco urveš.Kolikrát jsem trubkou šroub ukroutil.Ale v zásadě máš pravdu.Jo a momentovej klíč na kola???No sory ale abych jezdil si dotahovat kola do servisu no copak jsem nějakej chirurg???Abych si neprohodil kola sám???A myslím kdo má rozum nepotřebuje momentovej klíč!!!(samozřejmě pro tenhle připad)
Odpovědět