Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

brzdy

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
grooverman

#1 Příspěvek od grooverman »

Prosim o pomoc ohladne brzd, v priebehu jazdy mi zacala svietit kontrolka ,,brzdoveho oblozenia" . Mam E36 rok 97, mam vymenit okrem platniciek aj kotuce? Aky typ by ste mi odporucili? Dakujem
Fanny

#2 Příspěvek od Fanny »

Kotouce si nejdriv zmer jak moc je mas sjety. Jinak ja davam vse ATE.
Butch5
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Butch5 »

Ja prodavam na BMW taky ATE a zakaznici jsou spokojeni, kdyz mi napises, co mas za motor presne - obsah , vykon atd. , udelam ti dobrou slevu a brzdy ti muzu poslat :)
Killca

#4 Příspěvek od Killca »

krom toho kdyz ti to sviti tak se kotouce menit nemusi, jde jen o desky
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Butch5
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Butch5 »

Killca: to neznamena, ze kdyz to rezebere, nemuze mit sjety i kotouce :D chce to videt
Kosatak

#6 Příspěvek od Kosatak »

mám E 36 320 sedan, přední brzda mi asi po 10 km se asi moc nevrací a začne mi přední kolo kmitat s řízením, po ochlazení zase vše funguje. Je to asi tím že čepy, brzdový váleček jsou zanesený, ještě jsem se na to nedíval. Máte zkušenosti od koho mám koupit sadu prachovek atd. a vodící čepy. Kolik to asi stojí. Díky. Jinak mám koupenou sadu na přední nápravu - ramena, vodící tyče atd. a vím že jeden čep už brečí, ale tím to není.
bavorak

#7 Příspěvek od bavorak »

Je možmé ,že když mě svítí kontrolka obložení a desky mám nové, může to svítit např.že jsou sjeté i kotouče.
Koto

#8 Příspěvek od Koto »

Sjetý kotouče to čidlo nepozná, spíš máš jenom utrženej kablík nebo špatný čidlo.
jany

#9 Příspěvek od jany »

Kosatak píše:mám E 36 320 sedan, přední brzda mi asi po 10 km se asi moc nevrací a začne mi přední kolo kmitat s řízením, po ochlazení zase vše funguje. Je to asi tím že čepy, brzdový váleček jsou zanesený, ještě jsem se na to nedíval. Máte zkušenosti od koho mám koupit sadu prachovek atd. a vodící čepy. Kolik to asi stojí. Díky. Jinak mám koupenou sadu na přední nápravu - ramena, vodící tyče atd. a vím že jeden čep už brečí, ale tím to není.

A kmita ti to riadenie az od urcitej rychlosti ?
Alebo to trasie volant potom stale ?
Killca

#10 Příspěvek od Killca »

bavorak píše:Je možmé ,že když mě svítí kontrolka obložení a desky mám nové, může to svítit např.že jsou sjeté i kotouče.

jestli jsi nevymenil cidlo opotrebeni desek, tak ti to bude svitit dal, na kotouce to nereaguje, protoze to cidlo se zapichuje do desek
jestli jsi to cidlo vymenil zaroven s deskama tak zhasne bud po nejakych najetych kilometrech, nebo je zasranej konektor a chtelo by to proskrabat a prostrikat kontaktolem

ja treba sem omilem priskripl kabel od cidla a asi se vevnitr presmikl, tak mi to cidlo nefrci a musim koupit novy
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
jany

#11 Příspěvek od jany »

jany píše:
Kosatak píše:mám E 36 320 sedan, přední brzda mi asi po 10 km se asi moc nevrací a začne mi přední kolo kmitat s řízením, po ochlazení zase vše funguje. Je to asi tím že čepy, brzdový váleček jsou zanesený, ještě jsem se na to nedíval. Máte zkušenosti od koho mám koupit sadu prachovek atd. a vodící čepy. Kolik to asi stojí. Díky. Jinak mám koupenou sadu na přední nápravu - ramena, vodící tyče atd. a vím že jeden čep už brečí, ale tím to není.

A kmita ti to riadenie az od urcitej rychlosti ?
Alebo to trasie volant potom stale ?

No co, tak ako sa to sprava ?
Odpovědět