Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
brzdy
-
mám E 36 320 sedan, přední brzda mi asi po 10 km se asi moc nevrací a začne mi přední kolo kmitat s řízením, po ochlazení zase vše funguje. Je to asi tím že čepy, brzdový váleček jsou zanesený, ještě jsem se na to nedíval. Máte zkušenosti od koho mám koupit sadu prachovek atd. a vodící čepy. Kolik to asi stojí. Díky. Jinak mám koupenou sadu na přední nápravu - ramena, vodící tyče atd. a vím že jeden čep už brečí, ale tím to není.
Kosatak píše:mám E 36 320 sedan, přední brzda mi asi po 10 km se asi moc nevrací a začne mi přední kolo kmitat s řízením, po ochlazení zase vše funguje. Je to asi tím že čepy, brzdový váleček jsou zanesený, ještě jsem se na to nedíval. Máte zkušenosti od koho mám koupit sadu prachovek atd. a vodící čepy. Kolik to asi stojí. Díky. Jinak mám koupenou sadu na přední nápravu - ramena, vodící tyče atd. a vím že jeden čep už brečí, ale tím to není.
A kmita ti to riadenie az od urcitej rychlosti ?
Alebo to trasie volant potom stale ?
bavorak píše:Je možmé ,že když mě svítí kontrolka obložení a desky mám nové, může to svítit např.že jsou sjeté i kotouče.
jestli jsi nevymenil cidlo opotrebeni desek, tak ti to bude svitit dal, na kotouce to nereaguje, protoze to cidlo se zapichuje do desek
jestli jsi to cidlo vymenil zaroven s deskama tak zhasne bud po nejakych najetych kilometrech, nebo je zasranej konektor a chtelo by to proskrabat a prostrikat kontaktolem
ja treba sem omilem priskripl kabel od cidla a asi se vevnitr presmikl, tak mi to cidlo nefrci a musim koupit novy
vlevo je matal
a vpravo Killca 

jany píše:Kosatak píše:mám E 36 320 sedan, přední brzda mi asi po 10 km se asi moc nevrací a začne mi přední kolo kmitat s řízením, po ochlazení zase vše funguje. Je to asi tím že čepy, brzdový váleček jsou zanesený, ještě jsem se na to nedíval. Máte zkušenosti od koho mám koupit sadu prachovek atd. a vodící čepy. Kolik to asi stojí. Díky. Jinak mám koupenou sadu na přední nápravu - ramena, vodící tyče atd. a vím že jeden čep už brečí, ale tím to není.
A kmita ti to riadenie az od urcitej rychlosti ?
Alebo to trasie volant potom stale ?
No co, tak ako sa to sprava ?