To by ses divil. I ta zarovicka se prodava jako origo dil a vse ostatni je jen druhovyrobasadamcx65 píše:Jj je to prostě obyč. žárovkaKillca píše:zarovka se podle me da koupit vsude na benzinkach i elite a takovy selijaky, ale to sem kurna nevedel ze ma svitit i ten prepinac svetel hehe, husty, uz vim co budu delat zitra pred prednaskama ve skoležádnej origo bmw kus
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
podsvícení přepínače světel u E36
ty seš MýtoJaraX píše:máš se přestěhovat někde kde máš bmw kousekSlid píše:já ji kupoval v mototechně asi za 10kč nebudu jezdit 100km do BMW pro žárovičku![]()
do mýta to nemáš tak daleko nebo jo?
-
castro
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
ty žárovky pod přepínač světel se ještě dají koupit jinde, horší je to s žárovkama do BC a palubky, ty jsem zkoušel sehnat v OSRAM ale mají je jen bez těch patic, takže se musí vždy do bmw za asi 35,-Kč za tu malou pičku
plánuju teď v AuTecu velkej nákup, žárovku a záslepku šroubku v autorádiu, to ze mě budou mít zas prču
plánuju teď v AuTecu velkej nákup, žárovku a záslepku šroubku v autorádiu, to ze mě budou mít zas prču
-
krtek
- Klubové ID: 2549
Já tam mám 1,2 W a celou jsem si ji začernil fixem na CD a svítí mi to krásně s budíkama ve stejnym odstínu!!michal09 píše:prosím?To je nějaký divný ne? Tak si v noci sice stáhneš osvětlení budíků, aby tě neosilnovaly, ale hned vedle ti svítí do ksichtu nepoměrně intenzivněji podsvícení přepínače světel... přijde mi to padlý na hlavu, všechno je perfektně sladěné a tohle bude jinak? Nechce se mi tomu věřit, i to že to svítí jako jediné, než zapnu světla mi je divný...
(i když logický to je, abych mohl ty světla rozsvítit, potřebuju vidět na to, kde se rozsvicej...
)
-
JaraX
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
krtek píše:Já tam mám 1,2 W a celou jsem si ji začernil fixem na CD a svítí mi to krásně s budíkama ve stejnym odstínu!!michal09 píše:prosím?To je nějaký divný ne? Tak si v noci sice stáhneš osvětlení budíků, aby tě neosilnovaly, ale hned vedle ti svítí do ksichtu nepoměrně intenzivněji podsvícení přepínače světel... přijde mi to padlý na hlavu, všechno je perfektně sladěné a tohle bude jinak? Nechce se mi tomu věřit, i to že to svítí jako jediné, než zapnu světla mi je divný...
(i když logický to je, abych mohl ty světla rozsvítit, potřebuju vidět na to, kde se rozsvicej...
)
- Killca
- Klubové ID: 1648
CASTRO: pudem tam spolu ne? pro zarovky cheche
ja jeste vyndam taky z BC a pudem
zitra? pozitri? potrebuju tam vyridit i ty čepy
jinak sem prave dneska vyndaval ten kryt svetelneho spinace a naaasralo me to vracet zpatky, jak to nechce zaskocit do tej trubky fukaru, pak sem to zkusil jeste asi 10x znova zasunout a najednou to samo zapadlo, hajzeel, no a taky sem nemoh za boha prijit na to jak odpojit konektor od toho spinace
pak sem si vzpomnel ze konektor na diagnostiku v motoru je podobnej a uz sem kroutil 
jinak sem prave dneska vyndaval ten kryt svetelneho spinace a naaasralo me to vracet zpatky, jak to nechce zaskocit do tej trubky fukaru, pak sem to zkusil jeste asi 10x znova zasunout a najednou to samo zapadlo, hajzeel, no a taky sem nemoh za boha prijit na to jak odpojit konektor od toho spinace
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
michal09
- Klubové ID: 1407
Hele v pohodě, ty dva chlápci u kompů s nápisem nad hlavou "náhradní díly" jsou v pohodě (myslim AuTec na Jeremijášce)... Včera jsem jel okolo, tak si řikám že bych tam mohl koupit tu zmiňovanou žárovečku pod přepínač světel... Tak jsem tam přišel, zaplatil 32kč za takovou pidi věc a jel dál. Minule jsem tam zase bral šroub do spodního uložení zadního tlumiče za 27kč a taky v pohodě. Mylím že to neřešej, naopak, přijdou mi tam docela ochotný a milý vzhledem k tomu, že mi neni 40 a nevozim se v novém 535d...castro píše:ty žárovky pod přepínač světel se ještě dají koupit jinde, horší je to s žárovkama do BC a palubky, ty jsem zkoušel sehnat v OSRAM ale mají je jen bez těch patic, takže se musí vždy do bmw za asi 35,-Kč za tu malou pičku![]()
- Killca
- Klubové ID: 1648
presne, sem tam casto, ale oni si stejen nevzpominaj, ale ty dva typci sou fakt husty, dycky takova prdel tam s nima
chodim do autecu rad, je to i o odpocinuti duse kdyz se podivame do takoveho pekneho prostredi a pak pokecame s tak super lidma, nejhustejsi je ta autosedacka pro dite nad nima, BMW s nejakejma pasma, prickama na odkladani rukou, repraky a snad i elektricky posouvani posedu 
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca