Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

podsvícení přepínače světel u E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
wacc
Klubové ID: 1576

#21 Příspěvek od wacc »

sadamcx65 píše:
Killca píše:zarovka se podle me da koupit vsude na benzinkach i elite a takovy selijaky, ale to sem kurna nevedel ze ma svitit i ten prepinac svetel hehe, husty, uz vim co budu delat zitra pred prednaskama ve skole :D
Jj je to prostě obyč. žárovka ;) žádnej origo bmw kus :D
To by ses divil. I ta zarovicka se prodava jako origo dil a vse ostatni je jen druhovyroba :D
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od castro »

já si ty žárovičky vždycky jezdím koupit do bmw, aspon mam jistotu že tam mam tu správnou a nemusim dělat pokusy s wattáží :D a většinou ji dostanu v hezké bmw krabičce :D podívám se na auta, slevové akce, nasaji atmosféru, vůni nových gum a jedu dom :D
Slid
Klubové ID: 1699

#23 Příspěvek od Slid »

já ji kupoval v mototechně asi za 10kč nebudu jezdit 100km do BMW pro žárovičku :D
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od JaraX »

Slid píše:já ji kupoval v mototechně asi za 10kč nebudu jezdit 100km do BMW pro žárovičku :D
máš se přestěhovat někde kde máš bmw kousek :)
do mýta to nemáš tak daleko nebo jo?
Slid
Klubové ID: 1699

#25 Příspěvek od Slid »

JaraX píše:
Slid píše:já ji kupoval v mototechně asi za 10kč nebudu jezdit 100km do BMW pro žárovičku :D
máš se přestěhovat někde kde máš bmw kousek :)
do mýta to nemáš tak daleko nebo jo?
ty seš Mýto :D nejlbíže to mám do LBC do Palasu to mám za barákem skoro :D , ikdyž teď už to má někdo jiný vlastně, ale jsem zařeklý že tam už nikdy po jedné zkušenosti nevlezu, čili když jsem něco potřeboval co se vyplatilo tak sem jel do Autecu.
Killca
Klubové ID: 1648

#26 Příspěvek od Killca »

a jo vidite to, zrovna vcera sem v autecu bmw v praze objednaval silenty a cepy na predek, to tam sfrknu i pro tu zarovku to uz by mi mohli dat i slevu na dily :D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Brody
Klubové ID: 1772
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Brody »

a jak se to rozebere?jeste sem na to nekoukal.
A nema jeste svitit radicka kdyz uz tam sviti vsechno?
wacc
Klubové ID: 1576

#28 Příspěvek od wacc »

Brody píše:a jak se to rozebere?jeste sem na to nekoukal.
Uz to tu v tomto tematu nekdo psal.
Brody
Klubové ID: 1772
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Brody »

wacc píše:
Brody píše:a jak se to rozebere?jeste sem na to nekoukal.
Uz to tu v tomto tematu nekdo psal.
Aha!Sem byl linej se podivat na konec stranky! :oops:
sadamcx65

#30 Příspěvek od sadamcx65 »

Já tam dal tu 1,2W a nepřijde mě, že by to nějak oslňovalo ;) a stojí 7,- :)
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od castro »

ty žárovky pod přepínač světel se ještě dají koupit jinde, horší je to s žárovkama do BC a palubky, ty jsem zkoušel sehnat v OSRAM ale mají je jen bez těch patic, takže se musí vždy do bmw za asi 35,-Kč za tu malou pičku :D

plánuju teď v AuTecu velkej nákup, žárovku a záslepku šroubku v autorádiu, to ze mě budou mít zas prču :D
Radim046
Klubové ID: 563
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Radim046 »

já byl tuhle v AMT objednat krytku na matici u stěrače na E46.Ani takovou hovadinu za 7kč nemaj skladem a taky se smál a ani záložku nechtěl :D
krtek
Klubové ID: 2549

#33 Příspěvek od krtek »

michal09 píše:prosím? 8O To je nějaký divný ne? Tak si v noci sice stáhneš osvětlení budíků, aby tě neosilnovaly, ale hned vedle ti svítí do ksichtu nepoměrně intenzivněji podsvícení přepínače světel... přijde mi to padlý na hlavu, všechno je perfektně sladěné a tohle bude jinak? Nechce se mi tomu věřit, i to že to svítí jako jediné, než zapnu světla mi je divný... :( (i když logický to je, abych mohl ty světla rozsvítit, potřebuju vidět na to, kde se rozsvicej... :P )
Já tam mám 1,2 W a celou jsem si ji začernil fixem na CD a svítí mi to krásně s budíkama ve stejnym odstínu!! :Pohar:
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od JaraX »

krtek píše:
michal09 píše:prosím? 8O To je nějaký divný ne? Tak si v noci sice stáhneš osvětlení budíků, aby tě neosilnovaly, ale hned vedle ti svítí do ksichtu nepoměrně intenzivněji podsvícení přepínače světel... přijde mi to padlý na hlavu, všechno je perfektně sladěné a tohle bude jinak? Nechce se mi tomu věřit, i to že to svítí jako jediné, než zapnu světla mi je divný... :( (i když logický to je, abych mohl ty světla rozsvítit, potřebuju vidět na to, kde se rozsvicej... :P )
Já tam mám 1,2 W a celou jsem si ji začernil fixem na CD a svítí mi to krásně s budíkama ve stejnym odstínu!! :Pohar:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Killca

#35 Příspěvek od Killca »

CASTRO: pudem tam spolu ne? pro zarovky cheche :D ja jeste vyndam taky z BC a pudem :D zitra? pozitri? potrebuju tam vyridit i ty čepy :)

jinak sem prave dneska vyndaval ten kryt svetelneho spinace a naaasralo me to vracet zpatky, jak to nechce zaskocit do tej trubky fukaru, pak sem to zkusil jeste asi 10x znova zasunout a najednou to samo zapadlo, hajzeel, no a taky sem nemoh za boha prijit na to jak odpojit konektor od toho spinace :-D pak sem si vzpomnel ze konektor na diagnostiku v motoru je podobnej a uz sem kroutil :D
michal09
Klubové ID: 1407

#36 Příspěvek od michal09 »

castro píše:ty žárovky pod přepínač světel se ještě dají koupit jinde, horší je to s žárovkama do BC a palubky, ty jsem zkoušel sehnat v OSRAM ale mají je jen bez těch patic, takže se musí vždy do bmw za asi 35,-Kč za tu malou pičku :D

plánuju teď v AuTecu velkej nákup, žárovku a záslepku šroubku v autorádiu, to ze mě budou mít zas prču :D
Hele v pohodě, ty dva chlápci u kompů s nápisem nad hlavou "náhradní díly" jsou v pohodě (myslim AuTec na Jeremijášce)... Včera jsem jel okolo, tak si řikám že bych tam mohl koupit tu zmiňovanou žárovečku pod přepínač světel... Tak jsem tam přišel, zaplatil 32kč za takovou pidi věc a jel dál. Minule jsem tam zase bral šroub do spodního uložení zadního tlumiče za 27kč a taky v pohodě. Mylím že to neřešej, naopak, přijdou mi tam docela ochotný a milý vzhledem k tomu, že mi neni 40 a nevozim se v novém 535d... :wink:
Killca

#37 Příspěvek od Killca »

presne, sem tam casto, ale oni si stejen nevzpominaj, ale ty dva typci sou fakt husty, dycky takova prdel tam s nima :D chodim do autecu rad, je to i o odpocinuti duse kdyz se podivame do takoveho pekneho prostredi a pak pokecame s tak super lidma, nejhustejsi je ta autosedacka pro dite nad nima, BMW s nejakejma pasma, prickama na odkladani rukou, repraky a snad i elektricky posouvani posedu :D
michal09

#38 Příspěvek od michal09 »

Killca píše:nejhustejsi je ta autosedacka pro dite nad nima, BMW s nejakejma pasma, prickama na odkladani rukou, repraky a snad i elektricky posouvani posedu :D
Proč myslíš že chci dítě?... Jenom kvůli tý sedačce... :lol:
michal09

#39 Příspěvek od michal09 »

zero píše:no tak si to možná zkus v noci. Ono totiž to "osvětlení přepínače světel" při vypnutých světlech svítí víc, než při zapnutých.
Tak jsem to pozoroval a svítí mi to pořád stejně, bez ohledu na to jestli mám rozvícený světla nebo ne... už jsem koupil tu origo (0,36W) tak to snad bude lepší :wink:
calif

#40 Příspěvek od calif »

no ja blbec tam samo nacpal 1,2w :) svitila presene dva dny....
tak musim sehnat tu 0,36 ta tam snad vydrzi
Odpovědět